Narcos

93%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Už když jsem prvně dočetl o Narcos,tak jsem věděl,že to bude pecka. Obsazení bylo skvělý a navíc mám do detailu nastudovaný život Pabla Emilia Escobara Gaviriu,takže jsem moc dobře věděl do čeho jdu. Na druhou stranu to bylo vlastně i to z čeho jsem měl obavy,protože jsem se bál zpackaného závěru,který by si taková osobnost jako je Pablo nezasloužil. Díky bohu obě dvě série byly na vrcholné úrovní a já tvůrcům děkuji za skvělé zpracování života jednoho z největších Narcobossu všech dob.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Seriálová pecka letošního roku. Narcos je výživná lekce jihoamerického dějepisu v parádním balení, která možná není úplně dokonalá, ale je návyková jako prase. Padilha se po slabém Robocopovi vrací v plné síle. s01 5/5_Druhá série možná trochu slabší, ikdyž se silným finále a otevřenými vrátky pro pokračování. Otázkou je, jak moc bude chybět Wagner Moura. s02 4/5, s03 5/5
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Svižné, pochmurné, hbité a nabité.
hrumsrt
hrumsrt
9 329 bodů
10
Revoluční seriál! Propracovaný, podle skutečné události a tolik pohlcující. Narkobaroni jsou fascinující osobnosti a úspěšnost tohohle seriálu to jen potvrzuje. Lidi milují ty "poctivé" cesty jak jdou na vrchol, stejně tak to jak z něho padají. Výborně propracované, že nemáte úplně jasně toho zlého a toho hodného. A i kdyby tak stejně budete i trošku fandit těm "zlým". Navíc s výborným castingem - Moura, Pascal, Holbrook. 1. série - 100%. 2. série - 95%. 3. série - 100%!.
Atchyroz
3 398 bodů
10
I don´t want to be good. I am going to be great. Seriálová pecka od Netlfixu v podobě Narcos mě dostala hned v prvním dílu a celou první řadu jsem dal na jeden zatáh. Je to seriál, který vlastně není možné nemilovat. Kromě všech superlativ ohledně technické stránky, hudby, scénáře, všech postav ať už kladných nebo záporných, vše vyzdvihuje fakt, že celý děj tří sezón je podle skutečných událostí kolem působení kolumbijského narkobarona Pabla Escobara. Nedovedu si představit jak by tento seriál mohl být lépe natočen a jak lépe by mohl být samotný Escobar ztvárněn. Hlavní policejní duo má u mě velké sympatie a jejich zdary i nezdary jsem prožíval s nimi bez jakýchkoli detailnějších znalostí této historie. Fantastický je pohled ze strany Escobara a zároveň ze strany policistů, kteří se jej snaží dostat. Báječné zpracování obou stran se dostalo do místa, kdy jsem fandil všem. První dvě série jsou naprostý strop a masterpeace. Za mne jde o vrchol tvorby Netflixu. Třetí série jsem se skrze jiný směr děje obával, nicméně po řemeslné stránce tam pořád bylo stejné DNA a bavilo mě to dál, i když byla o trošku slabší. Nejde jinak než doporučit!
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8.5
Takhle nějak by podle mě vypadal seriál 24 hodin, kdyby byl natáčen na základě skutečných událostí a nebyl "svázán" "reálným" časem a událostmi jednoho dne. Dynamické tempo, výrazný spád, silné a ostré zvraty, skvělá zemitá akce, nekompromisní záporáci (Mourův Escobar je samozřejmě top), kteří se neštítí ani atentátů na významné osobnosti, drsní agenti, kteří jsou často nuceni při honbě za "vyšším dobrem" zásadně porušovat zákony i kategorické morální principy, politikaření, intriky... A jako malý bonus navrch - přiměřený nadhled obvykle v podobě lehce cynického a černohumorného vypravěčského voiceoveru. Netflix zkrátka jede a Narcos jsou jedním z jejich největších seriálových nářezů.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
10
Seriál, který si mě získal hned v prvních 2 minutách pilotního dílu. We are bandits. 1. série 100%
stantheman
stantheman
2 399 bodů
9
skvělý seriál...jeden z nejlepších---u mně uhned za Fargem...
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
10
Zarekl jsem se že 100% nedám žádnému filmu ani seriálu. Po shlédnutí Narcos jsem musel uznat že si zaslouží plných 100%.. Naprosto skvělé zpracování. Od prvního dílu Vas seriál chytne a nepustí.Naprosto famózní obsazení,a styl natočení, který se prolíná se skutečnými záběry.. Naprosto famózní a Tvůrcům patří můj Velký Dík a Obdiv.
Hoptimista
Hoptimista
800 bodů
10
Tady není o čem. Seriál má i přes autentická fakta, která se mohou zprvu jevit jako nudná, skvělou výpravu a je perfektně zpracován. Onen dokumentaristický šmrnc seriálu sice trošku ubírá, nicméně s ubíhajícímmi epizodami vymizí a vy pak jen sledujete skvostné dílo. Od první minuty vás vtáhne skvělá atmosféra, obrazy, hudba i neuvěřitelně skvělý výběr herců, jejichž podobnost se skutečnými postavami je více než dobrá. Když k tomu člověk navíc připočte fakt, že jde o skutečné události, leze z toho mráz po zádech. A když už si myslíte, že je to “strop”, tak jako by vás autoři slyšeli a vrazili vám kudlu do zad s další nečekanou peckou. Jednoznačných 5/5, škoda, že nejde dát víc. A škoda, že už se asi podobného filmu/seriálu z této doby nedočkáme, protože téma je více než vyčerpané.