Limitless

76%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Film Všemocný považuji za vybroušený a promyšlený film, kterého se nebojím označit za kultovní a nápad přinést tento koncept do televizní show se mi od začátku líbil. Televizní show si vybrala příjemného hlavního hrdinu, který jde do přímého kontrastu s Eddiem Morrou z původního filmu, jehož postava je zajímavě rozepsána a navíc se v ní stále angažuje Bradley Cooper. Jednotlivé epizody jsou koncipovány místo do role motivačního byznysu do role crime show, která se na delší trať hodí zřejmě víc. seriál je hravý a operuje s oblíbeným námětem tak, že mě to neuráží. Dobrá show a zasloužený hit.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Film s Bradleym Cooperem, byl vcelku zajímavý a rozhodně se postavil do kolonky lehce nadprůměrný, tento seriál měl podobný potenciál, cameo s Bradleym bylo příjemné na sledování, každopádně to bylo repetitivní a skrytá hlavní zápletka byla nezajímavá. Nevím jestli to předčasně ukončili, nebo to mělo být jen na jednu řadu, ale nenaplnilo to potenciál.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Seriál má sice pomalejší rozjezd a nestrhne člověka hned, ale pokud přežijete několik prvních epizod, seriál vás poté vtáhne do děje a spolu se stoupající kvalitou každého dílu už vás od obrazovky nepustí. Líbí se mi výběr herců v čele se sympaťákem McDormanem v hlavní roli. Celkově seriál velmi příjemně rozšiřuje příběh načrtnutý ve filmu a velmi mě mrzí, že pokračování nakonec nedopadlo.
Prcek008
Prcek008
328 bodů
9
Z letošních dvou seriálů, které svou kriminální linku zavěšují na úspěšné starší vědeckofantastické snímky, dopadl právě Limitless o mnoho lépe. Nepůsobí jako parazit, ale funguje samostatně, hlavně díky vesele laděné hlavní postavě. Celé to hraje na lehčí notu, no a Debra je stále stará dobrá Debra (i když se jmenuje Rebecca). Vydrží-li nasazená úroveň, myslím si, že s Brianem Finchem se budu setkávat pravidelně.
Hunter1
Hunter1
27 bodů
10
Super seriál ze světa limitless, pokud se vám líbil film a milujete kriminálky tohle se vám určitě bude líbit, jen mě štve že seriál má jenom jednu řadu a pokračování se pravděpodobně nikdy nedočkáme.