Dokonalý šéf

67%
Dokonalý šéf

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si mohl přát.  A svou vinou o to všechno přišel. S dvěma hvězdičkama od Michelina měl bývalý enfant terrible pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jinak a jediné, co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Teď se o to musí pokusit znovu – otevřít svou vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. K tomu ale bude potřebovat získat na svou stranu ty najlepší lidi... (Forum Film)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Jak vidno pro Bradleyho Coopera není žádná role problém. Jeho výkon byl sebejistý a věrohodný. Záda mu navíc kryje plejáda známých tváři od Vikander po Thurman. Jelikož jsem i vášnivý kuchař,tak mne prostředí gastronomie nadchlo. Zkrátka jsem se dobře bavil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nesedlo mi to, a to mám filmy o jídle rád skoro stejně jako jídlo samotné. Ale tohle na mě bylo až moc snobské. Žádná pohodovka jako Favreaův Chef nebo Láska na kari to prostě není.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Dokonalý šéf je zajímavý film z atraktivního prostředí, který netrpí žádnými viditelnými logickými lapsy a je výborně zahraný. Bradley Cooper (Pařba v Bangkoku, Všemocný, Americký sniper, The Words, Za borovicovým hájem) mě ve své roli naprosto přesvědčil a ve výraznějších vedlejších rolích, což se týká postav které hrají Daniel Brühl ( „Good Bye, Lenin„, „Bournovo ultimátum„, „Světová válka Z„), Sienna Miller (Americký sniper) a Omar Sy (Jurský svět, Nedotknutelní, Samba), má velmi zdatné sparringpartnery.

Dodatečné informace

Původní název:
Burnt (více)
  • USA Dokonalý šéf
  • USA Burnt
  • USA Adam Jones
Premiéra v ČR:
22. 10. 2015
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
36,61 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dokonalý šéf je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch