Jack Reacher: Nevracej se

65%
Jack Reacher: Nevracej se

Drsnějších detektivů po světě moc nechodí. Jack Reacher má navíc pod kůží vojenský dril, tvář Toma Cruise, pronikavý intelekt a neodolatelnou schopnost z kohokoliv cokoliv vymlátit. Hrdina úspěšné knižní série Leeho Childa poprvé úspěšně vlezl na filmová plátna před čtyřmi lety a už tehdy bylo jasné, že to nebylo naposledy.

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

 




Recenze: Jack Reacher: Nevracej se

Kinobox.cz
60%

Myslím, že by se Jack Reacher už vracet nemusel a mohl by si užít zasloužený důchod s Jasonem Bournem někde v Bulharsku u moře, děkuju pěkně...


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
První díl byl naprostá pecka a to i přesto,že se Tom Cruise na roli Reacher vůbec nehodil. Nebylo to tím,že by mu role nesedla,ale Reacher má být chasník s obrovskýma svalama a Cruise je takový jaký je. V tomto díle šla kvalita tak dolů,že mu nepomůže ani Cruise. Je to stále akční,ale to je vše.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ne že bych byl vysloveně zklamaný nebo naštvaný, ale od Zwicka jsem přece jen čekal víc. Feeling parádní jedničky je pryč, děj je dost neoriginální (až béčkový) a nehrát v tomhle Cruise, tak si to spletu s nějakou novou Stathamovkou.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Dvojka Jacka Reachera bude určitě dobrá televizní podívaná a jistě bude často rotovat vstříc velkému diváckému zájmu. Uvidíme ale jak si povede v kinech. Jako thriller je to slušný, nikoliv omračující nadprůměr. Pokud máte rádi Cruise určitě přimhouříte obě oči. Pro zbytek obecenstva je to film, který vejde a neuškodí, ale budete si ho pamatovat zítra? Nejsem si úplně jist.

Dodatečné informace

Původní název:
Jack Reacher: Never Go Back (více)
  • USA Jack Reacher: Nevracej se
  • USA Jack Reacher: Never Go Back
  • USA Jack Reacher 2
Premiéra v ČR:
20. 10. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
162,15 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jack Reacher: Nevracej se je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jack Reacher: Nevracej se


Podobné


Powered byJustWatch