Underworld: Krvavé války

55%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Kate se vrátila a v té kůži je opět zatraceně sexy. Škoda,že to moc nepomohlo,protože celý snímek se drží v průměru kam ho dostal přeplácaný scénář,který sepsala snad půlka Hollywoodu. Akce byla ok a i zvolené prostředí potěší oko českého diváka,ale jinak je to celkem průser na kterém má svou vinu i režisérka Anna Foerster.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Dnes se snad dá natočit takovýto film v lepší kvalitě ne?? Příběh stokrát viděný, efekty na dnešní dobu velmi slabé. Atmosféra Hluboké nad Vltavou mi bohužel kazila dojem z filmu ještě víc ( kdo navštívil hlubokou musí to prostě chápat ). Tak nějak nesourodý béčkově vyhlížející film, který měl jistě vyšší ambice. Smutná tečka ( možná prozatímní ? ) za touto jinak dobrou upírskou sérií.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Už ne tak svižné a tempem držící se nohama pevně při zemi. Akce dokonalá, bitva povedená a příběh soudržný s celou serií. Plnohodnotný díl celé série.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Prostě další Underworld, ani špatnej, ani výbornej. Vlastně už nevím o čem to pořádně bylo, ale docela mě to bavilo. Upíři a vlkodlaci pořád dokola a dokola, no proč ne, když je to baví, tak ať to natáčej a my na to budem čučet :-) 52%
Toren
Toren
5 165 bodů
4
Tohle si člověk musí dát jen díky stále neskutečně sexy Kate Beckinsale. Chjo... stejně mdlé jak předchozí díl. A přitom byla původní trilogie tak svižnou a cool řezničinou. Škoda.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Nejspíš poslední díl, kdo ví.. Kate je pořád skvělá a každým rokem víc a víc sexy. tahle role jí prostě sedla a je hlavním úspěchem této série. Bohužel Michael umřel a je to škoda, jelikož byl hlavní postavou v prvním filmu, pak šel na vedlejší kolej a nakonec ho jenom zametli pod stůl s nadějí, že si na něho nikdo nevzpomene. Celkově je konec trochu víc scifi, ale nijak se to nevnucuje a dá se na to stále koukat.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Co bych chtěl pochválit je fajnový propojení a zpuzzlování s předešlýma dílama, supr prostředí (Hluboká, Praha,... nějaký zasněžený hory), Thea Jamese, kterýmu po Divergence sérii konečně nemám chuť vysekat mozek z hlavy tupou sekyrkou, a povedenou akci. Všechno ostatní je ale bohužel ještě horší než v Awakening. Příšerná (ale opravdu příšerná) zkratkovitost a debilnost scénáře (postavy mění svoje názory každých cca 10 vteřin a s důležitými dialogy jsou hotoví za 5 vteřin, takže není šance, že by získaly nějakou gradaci) a nepotěší ani režie, u který bylo vidět, že režisér(ka) ví, co chce, ale zároveň to vlastně neví, a tak z toho vznikne splácanina supr věcí, který mohly skvělý, ale místo toho jsou docela hrozný (celej nápad s "Bílým klanem upírů"). V závěru řekne Selene větu ve smyslu "Svoji největší/nejdůležitější bitvu jsme vybojovali..." , nechci bejt nějak zlej, ale jakejkoliv libovolnej souboj z Evolution mi přišel epičtější, důležitější, vážnější a nápaditější než všechny souboje v tomhle filmu dohromady.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7.5
Wow! Underworld právě ukázal pořádný "mic drop" všem, co si mysleli, že je tato série už dávno mrtvá. Takhle se točí akční horor, dámy a pánové! Rok 2017 má rozhodně zaděláno na slušné filmové zážitky.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8
No tak jako pořád je to Underworld. To jsou body navíc. Příběh se mi celkem líbil, zpočátku to bylo trochu zmatené, ty skoky časem... Až jsem si myslela, že jsem neviděla nějaký díl... Hrozně, ale fakt hodně mě zklamala akční scéna v rezidenci, to jako fakt??? Upíři a vlkodlaci... Takhle budou bojovat - no fuj...
Sheemas
Sheemas
737 bodů
2.5
Další pokračování série Underworld, je velmi únavné a hlavně zbytečné, než tyto další filmy, raději měla série již dávno skončit nějakou parádní krvavou bitvou. Postavy volně umírají, pak se zase vracejí, navíc je to trikově nepovedené, bohužel přeměny na lykany působí velmi levně a celkově film je horší béčko. Malým bezvýznamným plusem jsou české lokace a ateliéry, ať už Praha či zámek Hluboká. Jinak film nepřenáší nic nového a bude pravděpodobně zapomenut jako díly minulé.