Vánoční Kameňák

21%
Vánoční Kameňák
Plakát traileru

Starosta Pepan (Václav Vydra) a tajemník úřadu (Jan Antonín Duchoslav) se rozhodnou na hoře Říp postaví skokanský můstek. Svůj plán musí projednat s opilým a lehce nespolehlivým prezidentem republiky, s čímž jim má pomoci jeho mluvčí (Ladislav Hruška).




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0
Tohle je nespíš vánoční zázrak,protože jinak nechápu proč se tohoto ujal F.A.Brabec. Tohle mohl natočit kdokoliv bez špetky umu. Herci jsou díl od dílu horší a horší. Jakákoliv aspoň částečná snaha o povedený kameňák se vytratila a zbyla jen trapnost a nuda. Zařazení smíchu,nebo různých zvuku po "vtipu" už mi hlava vůbec nebere.Troškova trilogie je podle tohoto dílu žhavý kandidát na Oscara.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0
Duchoslav, Vydra, Krampol, Upír Krejčí, Pomeje, Čížková - to se nedivím. Ale F.A. Brabec??? To se mi snad jenom zdá ... Jak se může tak invenční tvůrce zaprodat? K Troškově připitomělosti přidal ještě hloupou prvoplánovou erotiku bez kouska vkusu. Jako kdyby si Woody Allen odskočil k pornu ... Inu, za peníze v Praze dům. Pan režisér se nechal slyšet, že je mu šedesát a že už mu na názoru nějakých odborníků nezáleží, že si už bude jen užívat. No, kdyby se raději pokusil pokračovat v cestě nastoupené Kyticí a natočit svůj Opus magnum. Asi se máme ještě čeho bát.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
0.5
Kameňák klesl na samotné dno. Ani jednou jsem se nezasmál.. Ať si každý říká o Kameňácích co chce, tak v předchozích dílech mi alespoň párkrát ujel koutek, tohle už je ovšem absolutní odpad. Opakující se vtipy, nic nového.. Doufám, že je tímto Kameňák navždy pohřben..

Dodatečné informace

Původní název:
Vánoční Kameňák (více)
  • Česká republika Vánoční Kameňák
Premiéra v ČR:
3. 12. 2015
Distributor:
Indigo Film
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vánoční Kameňák


Podobné


Předplatná


Powered byJustWatch