Vánoční Kameňák

21%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0
Tohle je nespíš vánoční zázrak,protože jinak nechápu proč se tohoto ujal F.A.Brabec. Tohle mohl natočit kdokoliv bez špetky umu. Herci jsou díl od dílu horší a horší. Jakákoliv aspoň částečná snaha o povedený kameňák se vytratila a zbyla jen trapnost a nuda. Zařazení smíchu,nebo různých zvuku po "vtipu" už mi hlava vůbec nebere.Troškova trilogie je podle tohoto dílu žhavý kandidát na Oscara.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0
Duchoslav, Vydra, Krampol, Upír Krejčí, Pomeje, Čížková - to se nedivím. Ale F.A. Brabec??? To se mi snad jenom zdá ... Jak se může tak invenční tvůrce zaprodat? K Troškově připitomělosti přidal ještě hloupou prvoplánovou erotiku bez kouska vkusu. Jako kdyby si Woody Allen odskočil k pornu ... Inu, za peníze v Praze dům. Pan režisér se nechal slyšet, že je mu šedesát a že už mu na názoru nějakých odborníků nezáleží, že si už bude jen užívat. No, kdyby se raději pokusil pokračovat v cestě nastoupené Kyticí a natočit svůj Opus magnum. Asi se máme ještě čeho bát.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
0.5
Kameňák klesl na samotné dno. Ani jednou jsem se nezasmál.. Ať si každý říká o Kameňácích co chce, tak v předchozích dílech mi alespoň párkrát ujel koutek, tohle už je ovšem absolutní odpad. Opakující se vtipy, nic nového.. Doufám, že je tímto Kameňák navždy pohřben..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Vánoční tématika nebyl špatný tah. Anekdot na toto období je taktéž více než dost a tak bylo z čeho vybírat. Režisérské žezlo s podivem převzal F. A. Brabec, což předznamenává zvědavost jak právě on s ohledem na svou dosavadní tvorbu si si s nastavenou Troškovou laťkou poradí. Dá se říci, že celkově je snímek lepší než předchozí čtvrtý díl série, ale na Trošku to bohužel ani tentokrát nemá. Brabec celou koncepci díla pojal jako obyčejnou komedii, kde bohužel sice občas něco k pousmání je, ale jinak anekdoty nějak nefungují. U Trošky i přes onu křečovitost se přeci jen dalo alespoň zasmát, ale tady se divák nestačí divit hlavně tomu, o co se tu všichni vlastně snaží. O zábavu? Těžko. Než toto, tak to raději toho Trošku, ale pouze první dva díly.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Brabce je mi skoro lidsky líto. Škoda, že se toho dožili Svěrákové...
McFous
18 353 bodů
0
Doufejme, že už si někdo po tomto pokračování uvědomí, že už po prvním díle Kameňáku se na to tvůrci měli vykašlat.... a ta reklama v rádiu na Vánoční Kameňák je pouze jeden z dalších nepovedených vtipů, jakých je ve filmu nepřeberné množství... inu nezbývá nic jiného než doufat, že už další pokračování či něco podobného natočeno nebude...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Jeden z nejzbytečnějších, nebizarnějších filmů, jehož humor je založený na nevěřícném WTF!
sabule
14 227 bodů
0.5
Myslel jsem,že už to pitomější být ani nemůže a že pan Troška už si dá s Kameňáky pokoj a ejhle on dal,ale převzal to po něj renomovaný pan Brabec a nevím,co si tím chtěl sám sobě dokázat.Asi to,že se u nás už dají točit jen debilní komedie s těmi herci o které už nikdo nestojí.
bayern
13 716 bodů
0.5
Poté,co jsem nedobrovolně musela zhlédnout tuto nehoráznost jsem jenom zírala na to,kdo se odvážil tuto frašku natočit.A nevěřila jsem vlastním očím,to už i pan Brabec tolik klesnul-No a herecké obsazení,samá první liga.Samozřejmě staří známý od minula, plus nová plejáda super herců a třešnička na dortu:princezna Slonbidlo!!
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
0.5
Tak tohle bylo vostrý... Pochopil někdo ten smysl příběhu, ve kterym se vlastně vubec nic nevyřešilo.? U 4 sem si řikal že horši už to bejt nemůže., ale bohužel sem zmýlil.. Do dalšího dílu se snad už nikdo nepustí doufám.
  • indikátor toho který herci už nemaj škváru..