Věčně mladá

75%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Krásný romantický snímek,který až příliš okatě útočí na divákovi emoce,ale díky hereckým výkon a chemii mezi Lively a Huismanem působí přirozeně. Velmi pěkně natočené a i přes všechen ten zbytečný patos jsem si snímek užil. Lively je navíc krásná a dobře se na ní dívá.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Dobrá myšlenka ( i když už jednou viděná ) , ale trošku odfláknuté a moc Hollywoodské zpracování. Ve filmu bylo pro mě až moc hluchých míst. Film nezachránil ani Harrison Ford. Jako romantický fantasy snímek celkem slušné, jako podívaná celkově je to pro jen mírný nadprůměr - 65%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Nesmrtelnost tentokrát ze zcela jiného pohledu. Být nesmrtelný může být pro někoho krásná věc, ale co když se zamiluje. Romantický snímek se svým vyzněním neobvykle vymyká z běžného navyklého standardu takovýchto filmů a přináší pomalou ponurou až místy depresivní podívanou, která svým zakončením vyzní tak trochu jako pohádka pro dospělé. Když se vezme v potaz samotný příběh, je vlastně tak krátký, že by vystačil na pouhých, dejme tomu, 20 minut. Stopáž tohoto snímku má však téměř dvě hodiny, takže to předznamenává jediné. Nudnost, šeď a nezábavnost. Ale jak pro koho. Ano, k pobavení tu vůbec nic není, což znamená jediné. Nejde o žádnou komedii. Takže diváci očekávající živost a elán budou zklamaní a dobře jim tak. Snímek má své kouzlo ve své vizualizaci hloubky příběhu podpořené velmi dobrou kamerou. I přes fantastické prvky se děj stává uvěřitelným také díky dobrým a skromným herectvím všech zúčastněných a dobré režii. Očekávaný konec je samozřejmý, neboť ... Zkrátka, jedná se o velmi jednoduchý krásný milostný příběh bez intrik, růžových úsměvů a skopičin. Milostný příběh bortící zavedené šablony romantických příběhů.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Příjemná romantika, ale myslím, že z toho námětu šlo vytřískat víc. Navíc ten závěr nebyl zrovna dvakrát nápaditý.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
jak jsem nikdy moc nepřijal Harrisona Forda v romantických filmech, tak v tomto filmu se mi jako zestárlý šarmantní gentleman opravdu moc líbil a hlavně krásná Blake Lively, která je pro tuto roli jako stvořená. Jemný film, který je často osudovější, než ve skutečnosti je se sice téměř vyhnul českým kinům, kde se zjevil jen v pár biografech, ale podívaná je to velmi slušná.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Moc, moc, moc hezký film. Inteligentní rozprávka o údělu lásky a nevyhnutelnosti v lidském životě, která chytne za srdce nejen slaďoučkým příběhem s citlivě zakomponovanou sci-fi zápletkou, ale především svou magickou atmosférou osudovosti a jednoduchým, leč působivým a autorsky silným vypravěčstvím. Ve výsledku nepřeslazené, vkusné a moc, moc, moc dojemné. Plus nádherná Blake Lively a věčný sympaťák Ford...
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
8
Originální příběh? Yeah. Hodně chytlavá myšlenka (zápletka) filmu, kdy vlastně celý příběh je tak nějak souboj uvnitř Adaline. Moje první setkání s Blake Lively, kdy ta "holka" má něco do sebe. Moc se mi líbilo propracování celého snímku, kdy dokonce tvůrci použili syna H. Forda. Extrémně mě potěšil i Michiel Huisman, který se pro romantický žánr narodil! Navíc napínavý závěr, kdy jsem si nepředstavoval, že je možný happyend, ale dobře se vše ustálilo. Co lze vytknout je tempo snímku, kdy se to přeci jen dal udělat poněkud "akčnější", nakonec všechna pozornost byla upřená na vztahy. Tak nešťastná situace, až ji nakonec musel vyřešit až "deus ex machina". Bohužel se nevyhnuli ani "pohádkovému komplexu". 75%
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Parádně natočené, to zase jo, ale jinak ne nějak zvlášť oslňující romanťárna. Pořádnej šmrnc tomu dala až dějová linie s Harrisonem Fordem, kterej je fakt dobrej. A ten začátek se mi taky hodně líbil. 80%
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
9
Nádherná Blake Lively a záživný děj, který jako pasivní cestovatel stoletím chcete prožívat také.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
7
Příjemné romantické drama, u kterého dámám kanou slzy, ale ani muže snad neurazí. Herecké výkony uvěřitelné a herci neokoukaní.
  • Herecké výkony (zejména hlavní postava)
  • Děj