Equalizer 2

68%
Equalizer 2

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Nějaký extrémní propad v kvalitě se nekoná a to je pro tuto akční sérii jenom dobře,protože já bych se s postavou Roberta McCalla rád minimálně ještě jednou potkal. Dvojka je sice o chloupek slabší,ale Antoine Fuqua nám tuhle cestu za pomstou naservíroval na zlatém podnose a já jí přijal se všemi díky. Akce je opět nasnímaná výborně,jediné co bych vytkl,že jí bylo na můj vkus o trochu méně než jsem čekal. Finále se to snaží vše vynahradit a je stejně originální jako v prvním dílu. Navíc mám radost za Pedra Pascala,který se po seriálu Narcos dostává do kurzu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pokračování se mi líbilo více, než první díl. Sice opět scénáři chybí pevnější kostra a příběh je prostě standardní a několikrát viděný.. jenže tentokrát se na Denzela Washingtona v roli bývalého agenta, který si "rovná karmu" skvěle dívá. Akce pěkná, hlavnímu hrdinovi jeho schopnosti věřím a i přes pokročilejší věk ( na dokonale vycvičeného zabiják ) působí Denzel velmi věrně. Pěkná akční podívaná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tak nějak asi to, co jsem čekal. Jen ten příběh bych asi bral víc přímočařejší a osobně mi ani moc nesedl ten předigitalizovaný závěr, který tu akci dost rušil. Jinak Denzel vypadá, že by podobné role mohl hrát do osmdesáti.


Dodatečné informace

Původní název:
The Equalizer 2 (více)
  • USA Equalizer 2
  • USA The Equalizer 2
Premiéra v ČR:
16. 8. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
62 mil. USD
Tržby:
190,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Equalizer 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Equalizer 2


Podobné


Powered byJustWatch