Ash vs Evil Dead

84%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
10
Miluju sérii Evil Dead a i proto byla mé očekávání na maximu. Nemůžu tomu uvěřit,ale já dostal ještě o něco víc,než jsem očekával. Bruce Campbell je na vrcholku svých komediálních sil,které ukázal již ve filmu Jmenuji se Bruce kde také válel. Celkově bylo obsazení na jedničku a potěšila i role pro Lucy Lawless. Vynikající vtip,který byl místy geniální a místy absurdně hnaný až do extrému,ale nikdy nenudil. Navíc ty potoky krve a gore scény tomu dodávají ty pravé grády,které máme my fanoušci rádi.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
9
Jako fanoušek sice nemohu hodnotit níž, než na kolik jsem kliknul, i když bych - a to bez debat - níž hodnotit měl. Ashe mám zažranýho pod kůží už jako Bruce z původního Within the woods, Evil Dead potom určitě nejen pro mě zůstane top horrorem všech dob. Začátek série dokonalej, relativně krátkou cestou k finále to ale poztrácelo většinu toho, čím to na začátku Raimi ozdobil. Škoda.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Kamenujte mě, smějte se mi, ale já jsem na této sérii doslova vyrostl a když se moji oblíbenci rozhodli Ashe poslat na televizní obrazovku, tak jsem od toho nic nečekal. Naopak. Ale výsledek předčil má očekávání. Sam Raimi se vrátil k režii u pilotní epizody, která je majstrštykem a i další díly drží laťku hodně vysoko. Prostě staromódní pecka s opravdovou krví!
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
2
Dost zábavná podívaná, která nešetří na brutalitě ani na humoru. Tohle je seriál, kterej má tvář a překvapilo mě, že druhá sérka mě baví ještě víc než první. Škoda jen těch častokrát naivních momentů. Divák si říká 'Sakra nedělej to, jenom to víc posereš' a postavy to samozřejmě udělaj a ještě víc to poserou. Sečteno podtrženo, serial má old school feeling, střeštěnýho starýho hrdinu a párek průměrných sidekicků. Brutalita baví ale příhěh pokulhává, což je největší problém seriálu. Je jasné, že tvůrci mají několik es v rukávu, ale nejspíš si to plně neuvědomují, jinak by zde bylo například víc scén, kde se Ash připravuje na boj se zlem.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9.5
Co k tomu dodat?? Paráda! Ash je zkrátka zpět a v duchu Evil Dead 2 a Armády temnot. Zůstal stejným hovadem, není radno ho moc tlačit do kouta. Hlášky stále super. Mám rád podobný mix hororu a komedie (tedy spíše komedie). 300 minut uběhlo jako voda. Postavy jednají zcela podle pravidel světa ve kterém se příběh odehrává. Nové postavy jsou dobré. Xena si u mě velmi zvedla kredit, nejvíc mě ale překvapila Dana DeLorenzo, Děkuji moc panové Raimi a Camppbelle. Těším se na další řadu.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
První díl je lahůdka. Pro ty co dobře znají původní filmy Evil dead, tak je to pošušňáníčko. Bruce je zpátky a v perfektní formě a ještě režie Raimiho tomu maximálně přidává.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
9.5
Už jsem si myslel, že dneska nikdo neumí natočit dobrou komedii. A v tom přišlo tohle. Je to sice truchu krvavá sranda, ale já se smál nahlas a to se mi už dlouho nestalo. Ani nepamatuju kdy jsem se u nového filmu naposledy tak smál.Vážně je to pecka. Celé se to veze na Armádní vlně a možná je to ještě o trochu lepší. Tímhle se Bruce Campbell vyšvihnul mezi mé oblíbence. Pravda, že -po sérii, která téhle šílenosti předchází- tomu nescházelo moc. Dana DeLorenzo je dobrá a Ray Santiago správně švihlej(zdaleka ne jako Bruce). Jo, jo takhle se točí pro fanoušky. Tvůrci dokonale staví nejen na kultu Ashe -démonobijce- Williamse, ale taky na jeho věku. No, ale kdo viděl My name is Bruce tak ví, že Ash je Bruce. A filmy s Ashem jsou jen některé zfilmované epizody ze života tohohle řízka. +První díl, který je bezkonkurenčně nejlepší. +Scéna v márnici. HAIL TO THE KING, BABY.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8.5
|1. Série|: Od začátku do konce to byla total paráda. Nenudil sem se ani jedinou sekundou. Škoda akorát samotnýho závěru- ten sem fakt nepobral.. // 95%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
9.5
Tohle je naprostá DOKONALOST! V životě jsem neviděl dílo, které je více věnované věrné fanouškovské základně, než toto. Raimi si je vědom, co stvořil za kult a teď z pozice zazobanýho producenta dokonale využívá neomezené tvůrčí svobody a dává nám megaporce toho, co jsme vždycky chtěli vidět. To je prostě tak dobrý, že to slovy pomalu nejde vyjádřit. Jede to na komediální vlně, jako Armáda Temnot, Bruce Campbell nezastavitelně hláškuje, že se u toho gebim nahlas, ALE při hororových scénách to neucukne ani o píď a je to věrné tomu nejdrsnějšímu z prvních dvou dílů. Prostě gorefest se vším všudy. Kvituju i nové postavy, které k Ashovi sednou a opravdu se tam hodí. No a ten soundtrack! Fakt nevím jestli mi někdy nějaký projekt udělal větší radost a i kdyby od teď všechny díly (zatím jsem viděl 4) stály za hovno, tak to za to furt stálo. Totální zábava.
skylark13
skylark13
2 084 bodů
4
Po supr mega prvním díl, to šlo z kopce až do nudy, tohle mělo být jako celovečerák..