Man Up

70%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Konverzační pohodovka, která by ale k lepšímu hodnocení musela trochu přitopit pod kotlem a disponovat originálnějsím závěrem. Hlavní dvojka ale dost dobrá.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Svěží a inspirující příběh s libozvučným poselstvím, že lásku zkrátka nelze naplánovat a předběhnout. S výjimkou úvodních a dost otřesných deseti minut to krásně plynule odsýpá, neabsentuje cenná originalita a oba hlavní protagonisté předvádí v rámci žánru nadstandardní výkony. Je ale velká škoda, že civilní auru promyšleného autorského filmu narušuje jednak zbytečně vyzdvihovaný sexuální humor a hlavně nechci říci odfláklý, ale rozhodně zcela neosobitý a nechutně konvenční happyend, který navzdory ohromnému pozitivnímu náboji už prostě nemá šanci někoho emocionálně oslovit. Přesto spokojenost...
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Ano, romantická komedie, kde je v roli rádoby prince Simon Pegg. A ano, já dávám čtyřhvězdu. Proč? Protože tento film měl ve zkratce všechno, co bych si představoval ve správné slaďárně. Ze začátku to byl sice trochu nezvyk vidět Simona jako romantika, dobývajícího srdce žen, a přitom u toho nebyl pronásledován zombíky, nebo mimozemšťany. Ale na druhou stranu to beru jako příjemnou změnu, která evokovala v příjemný snímek. Lake Bell zde byla sympatickou druhou polovičkou. Příběh měl i pár vtipných pasáží, tudíž jsem spokojen. Ke konci bych lehce ubral z romantické stránky věci, přeci jen už to vypadlo trochu kýčovitě. 70% však dávám i přesto.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
8.5
Nečekal jsem toho mnoho ale o to větší bylo mé překvapení jak dobře jsem se bavil. Jak to vypadá když se "náhodou" potkají dva tragédi a vznikne z toho velká láska navzdory jejich svobodné vůli. Simon Pegg vždy hraje takové trouby s výjimkou pár filmů ale tady velmi přirozený vedle Lake
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
8.5
Nevím jestli film bude někdy běžet v kinech v ČR, ale jestli ano... vřele doporučuji. Jsem člověk co na komedie moc často nechodí, ale tahle sedla. Kombinace dvou tragédů, kteří každý pro svůj vlastní důvod hledají nového partnera, nemá chybu. Navíc Simon Pegg je herec, který prostě nezklame. Co by někomu možná mohlo vadit, je hlavní ženská postava, je taková no... trošku víc tragická a zahořklá a někdy je to až přehnané.
evana
evana
685 bodů
7.5
Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí.
Ghost Dog
317 bodů
7.5
Svěží netradině romantická komedie s kvalitním a sympatickým hereckým obsazením, neokoukanou Lake Bell a pro tentokrát uzeměným Simonem Peggem.