Nesmrtelný

65%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Totálně "prošvihnutý" potenciál. Dobrý nápad - velmi špatné provedení. Ze začátku jsem měl velmi dobrý pocit a těšil jsem se, co bude. Druhá polovina plná klišé a typicky béčkovým pojetím dokonale pokazila dojem. Příběh o nesmrtelnosti rukou vědců, proč ne.. udělat z toho ale akční snímek nedobrých parametrů.. nechápu..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Je tu další technický vynález na nesmrtelnost, který však má pochopitelně své klady a zápory a to by nebylo po dějové stránce aby v tom opět nebyl nějaký komplot. Začátek sice přijde na velice nudnou půlhodinku, ale pak se to rozjede v celku příjemný, byť v jistých ohledech, předvídatelný thriller. Ben Kingsley v roli, jak v ní sám řekne, umírajícího starce podal jako obvykle velice dobrý výkon. Nezahálel však ani Ryan Reynolds, což se alespoň u mě jedná o příjemné překvapení. Ne že by byl někdy špatný herec, ale tady svojí postavě dal viditelně určitou živost, ideály a přesvědčivost. Děj je jako obvykle velmi šablonovitý, ale to mi tentokrát ani nevadilo. Emotivní závěr možná někoho překvapí, ale v jádru věci se dá očekávat. Po dějové stránce mi však chybí hlavně u postavy právě Reynoldse vyrovnání se s novou životní skutečností. Ale asi by to brzdilo tempo a tak tento detail byl pro jistotu vynechán. Snímek je jinak svižný, námětově zajímavý a jako sci-fi přijatelný.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Singh tentokrát velmi dějový a pořád dobrý. Jeho asi nejnormálnější film doposud, zdá se, že pořád divácky nedoceněný... ale nevadí. Podle mě si z něj lze vzít ledasco.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takové malé scífko se super nápadem, ale mizerným provedením. Kdysi jsem si říkal, že má Reynolds slušně našlápnuto, ale v posledních letech do čeho vleze, to pohřbí. Nevím jestli to je pořád ještě náhoda.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Film vypadá jako jedna velká jízda, ale vlastně kromě začátku tomu tak není. Občas se mi zavíraly oči a to není dobrý. Myšlenka je super a velký plus dávám zvratům, ale za týden si z filmu budu pamatovat maximálně kdo tam hrál. Zaplať pánbůh za Kingsleyho. 61%
Toren
Toren
5 155 bodů
6
5/10. Solidní scífko, které však dělá z naprosto očekávané věci ten nejhlavnější twist, kolem kterého se vše točí. A to je docela problém.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
5.5
Film má originální nápad, ale jinak příběh opravdu nic moc. Člověk by čekal, že konec bude trochu složitější, ale nebyl tam žádný zvrat. Ukončení "Všechno dobře dopadlo" je absolutně americké. A když jsem musel uprostřed filmu odejít pryč, tak mi to vůbc nevadilo (u jiných filmů bývám nasratý). Osobně jem to čekal lepší.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
2
Úplně zabitý potenciál!!!!! Jediné čeho si cením je nápad, ale všechno ostatní bylo hrozný!!! Na akční film, málo akční, na drama, málo strhující! Ben Kingsley je tu pouze jako nalákání a tentokrát to nestačí postavit pouze na Ryanu Reynoldsi. Dialogy jsou taky nad zamyšlením. Fakt děs, sem tam se mi chtělo vážně spát a nejsem si jist, jestli se mi to nepovedlo. Velmi, jsem velmi zklamán!!!!
alexik789
2 512 bodů
3.5
Bohužel naprosto zbytečný snímek, který nezachrání ani Ben Kingsley, ani Ryan Reynolds.
wop
wop
1 716 bodů
8
Moc příjemná záležitost, daleko akčnější než jsem čekal (ale je to dobře). Mysl moudrého architekta uvnitř mladého, bojovým výcvikem vybaveného těla slibuje spoustu zábavy a také ji dodává.
  • celý koncept
  • příběh
  • akce