Dejte mi pokoj!

55%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Solidní adaptace divadelní hry, která stojí a padá s výborným komikem Christianem Clavierem.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
to zas tak špatný film, jak by se při pohledu na procentuální hodnocení mohlo zdát. Pokud počítáte s tím, že nejdete na film, který by vám měl smíchy roztrhat bránici, ale na obyčejnou a místy i vtipnou francouzskou komedii, dá se to v pohodě zvládnout. Christian Clavier se do hlavní role skvěle hodí, děj je jednoduchý a film trvá něco málo přes hodinku, takže téměř nezažijete nudné proluky a dialogy.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Vcelku dobrá francouzská komedie,docela vtipná.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
5.5
Klasická francouzská situační komedie. Řekl bych že v podání nějakého slavného francouzského komika jako byl Funes, by to byl trhák. Toto podání tomu chyběl výrazný herecký výkon. Scénář jinak dobrý a zajímavý.
  • skvělý námět s nečekanou zápletkou
  • nevýrazné herecké výkony
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
5
Spíše trapné než vtipné, umělé, příliš hysterické, přehrávající herci, Francouzi mají dobré komedie, ale tato je opravdu hodně slabá! To máme lepší komedie, po dlouhé době jsem odešla před koncem z kina.
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
7
Úplně jsem s hlavním hrdinou soucítila. Úžasné vytvořená francouzská komedie o jednom šíleném dnu, který snad nikdy neskončí. Filmek se mi velice líbil a dostávali mě absurdity, které tvůrci dokázali nacpat do jednoho dne. Dostává mě teda jaké věci jsou lidi někdy schopni řešit za kravinky, ale bohužel i takový je život. Role Christiana Claviera fakt prvotřídní, úžasný herec.