Supergirl

59%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7.5
Když zklame nová řada arrowa, tak asi nejlepší náhrada...
roque
roque
2 923 bodů
6.5
Tak jsem si řekla, že tento seriál zkouknu. Zatím jen první sérii a musím říci, že to až tak špatné není. Trochu mi vadily ty náznaky, narážky na Supermana, že se tam objevil jen z dálky nebo rozmazaně, ale v druhé snad už i má být. Snad každá epizoda má dobře vymyšlený závěr, napívaně, že člověk neodolá a hned si jde pustit další díl. Za to jim patří plus.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
6.5
Pilot překvapivě o dost lepší, než trailer naznačoval. Přesto Supergirl nesahá ani po kotníky svým seriálovým bratrům. Zatímco Arrow udělá z jedněch z hlavních postav lesbičky, nikdo ani nemrkne. Arrow i Flash mají po svém boku ženské partnerky a superhrdinky, o Agents of SHIELD ani nemluvě, a nedělají z toho velké "haló", avšak jakmile se v National City objeví ženská hrdinka, tvůrci o tom musí mluvit alespoň třikrát během deseti minut... Supergirl je hodně daleko od super, jak se dalo očekávat, ale druhou šanci si zřejmě zaslouží...
Angelus
Angelus
928 bodů
8.5
Supergirl mě vážně baví a může za to neskutečně roztomilá Melissa Benoist a také další obsazení je dost podařené. A potom celkem přijatelná akce, humor a napětí. Seriál je dostatečně odlehčený ale nechybí v něm ani temnější a osobnější momenty. To platí hlavně pro pozdější díly ve druhé a třetí řadě. Nejlepší díly jsou určitě crossovery s dalšími seriály s Arrowversa hlavně ta ze třetí série kde se objevila dokonce zlá nackovská Supergirl z alternativního vesmíru.