Život je život

53%
Život je život
Život je život je komediální film s Ondřejem Vetchým a Simonou Stašovou v rolích manželského páru, který se potýká s výzvami výchovy svých tří dcer a vlastními životními zmatky. Nejstarší dcera s neúspěšným manželem se musí opět nastěhovat domů, prostřední přitahuje nekonvenční partnery a nejmladší se ocitá v těhotenství ve velmi mladém věku. Rodinný život se tak stává zdrojem nekonečných peripetií. Aby toho nebylo málo, František (Vetchý) a Jana (Stašová) prožívají krizi na tradiční české dovolené, když Jana touží po změně a ve svém životě narazí na bohémského spisovatele, zatímco Františka zaujme kolegyně se španělskými kořeny.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Taková ta česká klasika. Přílišná snaha tlačit na pilu,aby byl film za každou cenu vtipný,ale jak už to v posledních letech bývá zvykem vtip se nedostavil. Naopak převládá trapnost a nuda. I tak skvělý herec jako je Vetchý se zde pitvoří,že se na něj nedá dívat. Sice jsem nečekal nic světoborného,ale i tak mě nesmyslnost scén a vlastně celého filmu uzemnila.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1.5
Tak český pokus o bondovku (nebo poctu Belmondovi?)se navzdory nadsázce nezdařil, i když Vetši dělal, co se dalo. Navzdory velice solidnímu hereckému obsazení výkony převážně v křeči. Trápení neviňátek (herců a především publika). Nesnáším pocit, kdy se jako divák musím stydět za herce - a to je zde většinu filmu, především u "akčních" scén. Ulevilo by se mi, kdyby se trapnost omezila na Vetchého umělé břicho (kontrastující se svalnatýma rukama), ale děs-běs byl kontinuální.
  • přirozená Sara Sandeva, přesvědčivý Ondřej Vetchý
  • utrápené a bezradné Voříšková, Stašová a Poláková¨
  • mizerný scénář, režijní trápení
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Klasická česká komedie posledních let. Vtipu málo a nebýt Ondřeje Vetchého, který zahraje téměř vše, tak je tento snímek úplný brak. Párkrát jsem se i pousmál, tudíž 45%.

Dodatečné informace

Původní název:
Život je život (více)
  • Česká republika Život je život
Premiéra v ČR:
21. 5. 2015
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch