Divoká dvojka

53%
Divoká dvojka
Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem.(Forum Film CZ)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
Sledovat tuhle nesourodou ženskou dvojici pro mne tedy nebyl žádný med. Problém mám hlavně se Sofii Vergara jejíchž afektované přehrávání snesu maximálně tak v Takové moderní rodince. Zde jsem prostě to její věčné křičení a máchaní rukama jen těžko snášel. Vlastně to bylo celé takové uječené a po většinu času i nudné a hloupé. Co naplat,že ve filmu hraje skvěla Witherspoon,když je scénář jen kus škváru splácaného na sílu dohromady.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Během filmu jsem se sice nenudil, ale většina 'humorných' situací mi přišla taková hodně vychtěná. Takže jako komedie to fakt moc nefunguje.


Dodatečné informace

Původní název:
Hot Pursuit (více)
  • USA Divoká dvojka
  • USA Hot Pursuit
Premiéra v ČR:
28. 5. 2015
Distributor:
HBO Max
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Divoká dvojka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch