Policie Modrava

53%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Spíše průměrná kriminálka natočená v hezké přírodě.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Tady není žádný komentář? Já myslela, že si nějaký přečtu! :-) No, nemám nějak extra v oblibě kriminální seriály. Ale tenhle mi připadá mimořádný. Možná je to tím, že jsem si zamilovala Šumavu a té šumavské přírody je zde opravdu hodně. Nebo že se mi tak zalíbilo, jak Jana Boušková, kterou jsem nikdy dříve nijak nemusela, věrohodně ztvárnila pošťačku Válkovou. Na tu se vždycky těším! Všechna čest! Přečetla jsem si jinde recenzi, že Policie Modrava se dá úspěšně označit za kriminální Doktory z Počátků. Ale tak to přece ne! To ROZHODNĚ ne! Nesouhlasím! Zato některé seriály, které jdou na veřejnoprávní televizi, jsou skutečně tak slabé a nudné, že se na to vážně dívat nedá! Tak asi tak!
stantheman
stantheman
2 399 bodů
4
nevybočuje slabému průměru české seriálové produkce , ničím nevyniká až na krásné záběry ze ŠDumavy , což je příliš slabá náplast u krimi seriálu..
Jonák
Jonák
1 659 bodů
8
První série, možná první dvě jsou opravdu super. Krásná příroda, dobrý herci, děj a jako kriminálka velmi obstojné. Dle mého to už ale mohlo skončit a bylo by lépe, protože mi přijde, že nové díly jsou tvořeny čím dál více na sílu. Což není divu, logicky, nejde furt vymýšlet něco originální a proto si myslím, že než se snažit vařit z posledního by bylo na čase to utnout.
Ku
460 bodů
0
Nemám rád kriminálku
kozo.roh
kozo.roh
259 bodů
6
Nejdříve mě seriál vůbec nezaujal, ani jsem ho nesledoval, ale po návštěvě Šumavy a novém shlédnutí jsem byl příjemně překvapen.
  • celý seriál je točen jen v exteriérech, přitažlivosti dodávají běžně navštěvovaná místa a nádherné záběry šumavské přírody
  • kromě profesionálních herců v seriálu vystupují i místní obyvatelé
  • Ladislav Mrkvička skvěle ztvárňuje skutečného Emila Kintzla, místního učitele a kronikáře, který vystupuje jako průvodce pořadu Zmizelá Šumava a je spoluautorem stejnojmenné knihy.
Jan Šlesinger
Jan Šlesinger
3 bodů
9.5
Slušný český seriál. Jen mě občas štve, že na začátku dílu se něco řeší, a vyřeší se to až za dva týdny. Ale jinak nemá chybu.