Ladíme 2

66%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jednička Ladíme byl příjemný komediální hit, který si na nic nehrál a byl zábavný. Dvojka je v podstatě přes kopírák jednička až na to, že se tam hodně popouští uzdu vulgaritám a robustní Rebel Wilson, která sice pobaví, ale až taková pecka to taky není. No, drhne to víc, než u hladší jedničky, ale jsou tam i dobrý vtipy. Tak lepší průměr.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Houpačka jak vyšitá. Cestou nahoru se člověk upřímně zasměje, ale cestou dolu přijde se štěstím jen nuda. Oproti jedničce se nezkouší vlastně nic nového, jen přibude nějaká nová postava a jede se úplně stejně. Což vůbec nevadí, holky jsou poměrně sympatické, takže už jenom z principu se jim snadno fandí, ale bohužel zhruba polovina jejich hlášek, či vtipů stojí dost za hovno a to nejvíce ubírá feel good atmosféru. I tak se vlastně rád podívám na trojku, která určitě přijde.
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
4.5
Do kina jsem na to nakonec nevyrazila a sem za to ráda. Film to není špatný, ale abych za něj v přepočtu vyhodila něco kolem čtyř set, to fakt né. První díl mě opravdu bavil a mám jej stále ráda, když opomenu blicí scény. Tady krom úvodní "kalhoty rvoucí" scény nic moc speciálního nebylo.
Blueknight
376 bodů
9
Nemám rád když se u komedii natáčí 2. díly, protože jsou to často takový kraviny že se na to nedá koukat. Ladíme 2 se tomu o chlup vihlo, ale chvílema to byla fakt kravina. Zápletka je skoro stejná jako v Laďíme 1 takže byla fajn.
petas.sl
234 bodů
3
Oproti jedničce slabý odvar, koukala jsem na to natřikrát abych to vůbec dokoukala. Nezáživné...Písničky taky nic moc..Zlatá jednička.
Lipi4
Lipi4
89 bodů
6
Opět mělo zůstat u prvního dílu. Tento film se nese na již polozapomenuté éře seriálu Glee, jenž vynesl vzhůru a capella sbory. Aspoň, že tvůrci oslovili ke spolupráci na tomto filmu vítěžze třetí série a capella soutěže Sing off a to pěvecké těleso Pentatonix.