Hodný dinosaurus

65%
Hodný dinosaurus

Animovaný film „Hodný dinosaurus“ si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli? Pixar Animation Studios vás zvou na dobrodružnou výpravu do světa dinosaurů, kde se Apatosaurus jménem Arlo spřátelí s člověkem. Na cestách drsnou, ale překrásnou divočinou se Arlo naučí čelit svému strachu a zjistí, že je schopen velkých činů. (Falcon)




Recenze: Hodný dinosaurus

Kinobox.cz
70%

Všechna ta CGI příroda vypadá opravdu nádherně a ve většině scén je k nerozeznání od reálných záběrů, které se mi tolik líbily třeba v Legendě o vášni. Klidně bych věřil, že jde o skutečnou panenskou přírodu, do které jsou dodělání digitální dinosauři, ale prý ne a všechno je kompletně CGI. Obzvlášť za zmínku stojí voda ve všech svých podobách. Bravo.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Člověk si říká kam až ta animace může dosáhnout. To jak zde udělali animaci přírody je to nejlepší co jsme mohli letos vidět. Příběhově je to sice o dost slabší a za pár dní už si na film nejspíš ani nevzpomenete. Pro ty nejmenší to bude i tak dobrá zábava.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Je úžasné, kam až se animace dostala - zároveň mám ale pocit, že Pixar flexuje svoje technické know-how bez schopnosti vymyslet pořádný příběh. Tady mě to obzvlášť zaráží, protože na rozdíl od všech těch sequelů tu je snaha s něčím přijít. Ale nakonec to je strašně prázdná nuda, kde tisíce CGI objektů před kamerou prostě leží, úplně na mě sálá ten zápřah procesorů, aniž by bylo jasné, proč se to všechno děje.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pixarova slabší chvilka. Neoriginální (takový mix Lvího krále s Ice age) sázka na jistotu, která se na jedno zkouknutí dá, ale za pár let po tomhle dinosaurovi neštěkne pes.


Dodatečné informace

Původní název:
The Good Dinosaur (více)
  • USA Hodný dinosaurus
  • USA The Good Dinosaur
Premiéra v ČR:
26. 11. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
175 mil. USD
Tržby:
332,21 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hodný dinosaurus je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch