Nebezpečné pokušení

52%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Málo erotiky, málo napětí. Herecky to taky není žádná výhra, takže i v rámci žánru slabota. Ten nápad, že tentokrát bude někoho terorizovat ženská, prostě není spásonosný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tohle téma už je jen opakování. Akorát v tomto případě jde o ženské podání. Dobře to odsejpalo a dalo se u tohoto filmu vydržet až do konce. Evan mi připadal jako větší holka než ty dvě dohromady. Tolik příležitostí a nic. Děj se dal předvídat.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
8
John Wick je tentokrát proutník... Velmi dobrý poutavý film, který se u mě určitě nezastaví na jednom vidění... Tak krásně prostý "levný" film, s opravdu výborným obsazením! Je to řádně trhlý, ale proč ne. Dovolím si tvrdit, že Evan si za to prostě může sám! Oddanost a věrnost je prostě výsada, která se nemá porušovat. Chápu, že když ti na dveře zaklepou dvě mokrý teenky, které od první minuty chtějí jen to jedno a tvrdě si jdou za tím, tak je to zatraceně těžká zkouška. Ale tak sakra něco vydržím ne! Nic by se nestalo, kdyby všechny nepovedl.. Bohužel mi ale přišlo, že úplně nezvládli rovnocenně naplnit stopáž snímku. Výsledkem bylo, že napětí kolísalo a gradace byla opravdu hodně pozvolná... Závěrem nelze nezmínit výborný hudební doprovod! P.S. Doporučuje 9 z 10 tatínků architektů. 75%
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
6
Keanu Reeves mi vždycky připadal směšně. Aby ne když má touretta, jeho zmatenost mi přijde zábavná a tenhle film mu hezky házel klacky pod nohy, páč tady se s Reevesem slušně vyjebe. Konec filmu je však tou nejsilnější a taky nejvtipnější částí filmu. LIKE ZA KOKOTSKÝHO KEANU REEVESE
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Co tohle bylo, to nevím, ale uznávám, že jsem se chvílemi bavil, a ty dvě potvory, na ty se pěkně koukalo, Keanu nic moc.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Jezinkám se nikdy neotvírá! Keanu je manžel a otec milující rodiny, ale muž je sexuálně neuspokojen, a když chlapovi chybí ať už špetka toho sexuálního apetitu, toho léku bez kterého by nepřežil sotva týden. Co ale teprve tři týdny, člověče. Když má chlap na víkend volný house, jen pro sebe, bez otravných harantů, a ženský v nedohledu, můžou se konat orgie. Ano, ano, ještě by bylo dokonalé, kdyby byla třeba nějaká velká bouře, a náhodou u dveří stála tlupa nadržených sexy školaček, co zabloudila cestou na párty. A z nebe, hlas zhůry, ti říká, pozvi ty mladé kikiny, do svého obydlí, nabídni jim skleničku vína, a i když rozum říká ne, protože nepodvedeš svou krásnou a milující ženu, ze kterou si už bezmála 14 let, a i když si každým rokem nepamatuješ datum výročí, klape vám to. Ale kalhoty říkají zase něco jiného, a hladovej šourek se dobře vykrmí jen podvozkem mrduchtivé týnky. Začátek slibný, takhle by vypadal high-budget pornofilm z devadesátek. Pak co přišlo potom, bych nazval cut scénami mezi pornem, (tj. to nudný, co přeskočíš, protože tě to nezajímá). A co přimnělo mě, abych se vůbec na tenhle zbytečný film podíval? Jasně sex, to je jasný. Co chlap všechno neudělá pro sladkou šťávičku z náctileté kundičky? Přeci, když tě zajímaj auta, nezajímá tě jen exteriér, ale i kožený sedačky, volant a ten sexy motor, jak uvnitř pokušitelsky přede. Ale hlavně mě dostal Keanu, jak vůbec neumí hrát. Nemožný podpantoflák, co si rád užije s blonckou, ale má naděláno do kalhot, když se mu vloupe do činžáku, a chce ho ukuchat nožem na máslo. "Vy jste mi kouřili ptáka, já jsem nic neudělal..!" Čím to je, že je v Hollywoodu tak populární? Má to vůbec zasloužené? Cage bych ještě chápal, ale obsazovat promarněného talenta? PÉ.ES. - Ta bloncka, s ní by se užilo prčy. Ta ti svlíká poklopec už pohledem.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
4
Takový jednoduší Funny Games s holkama.Knock knock rozhodně není horor ,není strašidelný ,chybí mu překvapivé momenty a celé to nepříjemné šikanovaní se táhne celým filmem až to už nějak nebaví.Keane Reeves se do role zoufalého bezmocného otce vážně ani trochu nehodí a přehrává tak ,až je to místy vtipné.Nepochopím jak se dal na takový film upsat..Fakt není skoro na co koukat .Je to o tom jak si dvě znuděné holky užily ..
Pito126
Pito126
520 bodů
0
Toto nedám. Na film jsem se začal dívat, protože jsem tam viděl hrát Keanu Reevese a myslel jsem si že to bude super. Šeredně jsem se v tomto filmu spletl. Kdybych na tento film nekoukal s přáteli tak bych ho v prvních 20 minutách vypnul. Netuším jestli si scénáristi dali hopšup prášek a při tom si říkáli různé vesmírné příběhy, ale ty co tohle napadlo to nemohli myslet vážně. Za mne je toto naprosto odpadové a nikdy to nemělo vidět světlo světa. Jediný co je na tomto filmu dobré je hlavní herec.