Nebezpečné pokušení

52%
Nebezpečné pokušení
Plakát traileru

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Málo erotiky, málo napětí. Herecky to taky není žádná výhra, takže i v rámci žánru slabota. Ten nápad, že tentokrát bude někoho terorizovat ženská, prostě není spásonosný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tohle téma už je jen opakování. Akorát v tomto případě jde o ženské podání. Dobře to odsejpalo a dalo se u tohoto filmu vydržet až do konce. Evan mi připadal jako větší holka než ty dvě dohromady. Tolik příležitostí a nic. Děj se dal předvídat.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
8
John Wick je tentokrát proutník... Velmi dobrý poutavý film, který se u mě určitě nezastaví na jednom vidění... Tak krásně prostý "levný" film, s opravdu výborným obsazením! Je to řádně trhlý, ale proč ne. Dovolím si tvrdit, že Evan si za to prostě může sám! Oddanost a věrnost je prostě výsada, která se nemá porušovat. Chápu, že když ti na dveře zaklepou dvě mokrý teenky, které od první minuty chtějí jen to jedno a tvrdě si jdou za tím, tak je to zatraceně těžká zkouška. Ale tak sakra něco vydržím ne! Nic by se nestalo, kdyby všechny nepovedl.. Bohužel mi ale přišlo, že úplně nezvládli rovnocenně naplnit stopáž snímku. Výsledkem bylo, že napětí kolísalo a gradace byla opravdu hodně pozvolná... Závěrem nelze nezmínit výborný hudební doprovod! P.S. Doporučuje 9 z 10 tatínků architektů. 75%

Dodatečné informace

Původní název:
Knock Knock (více)
  • Chile Nebezpečné pokušení
  • Chile Knock Knock
Premiéra v ČR:
1. 10. 2016
Země původu:
Chile, USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Tržby:
6,34 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch