Bez kalhot XXL

52%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Zatím co první díl byl zajímavou sondou do života striptéru,tak druhý díl nenabídl vůbec nic nového. Příběh se zde pomalým tempem pohybuje od ničeho k ničemu a film nemá žádný spád. Vše má vyvrcholit tanečními čísly se kterými se chtějí rozloučit se svou dráhou striptéra. Tento díl je mířen hlavně na dámské publikum,které ocení polonahé mužské těla. Chlapi ruce pryč.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
0
Všechny ty frustrovaný teenky to dokázaly... Ta striptérská naleštěná hovadina vydělala takový prachy, že tohle si chudé děti v Bangladéši nezaslouží. Původní parta oholoných hrudí se vrací! A já tomu nemůžu uvěřit, ale úplně vlhkej snímek zvládli ve svém pokračování vytřít totálně do sucha. Veškerý pokusy o bláznivý kreace od všelijakých teenek jsou omezeny na nutné minimum a namísto toho si zkoušíme dramatičtější akt. Soderbergh tehdy vytvořil hroznou sračku, ale tady už se vysypal celej fekální vůz. Je to někdy tak hrozný až to začíná být vtipný. U prvního filmu zadrželi dech a nesmáli se, jak děsný to je, zde by se člověk udusil.. V taneční sérii to odjet bez tance, aneb umění bez umění... Vycucaný z prstu a bez špetky nějaký energie. Silikonová jednička rázem působí jen jako vážně špatnej film, jelikož tohle je totální pytlovina. Jeden z nejhorších filmů jaké jsem viděl! Chudák Tatum, tolik si toho odtancoval aby se mohl stát hercem, a pak nakonec zase jen tancuje.. I když po tomhle ti to patří! Styďte se! 5%
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6
Docela oddychovka a celkem jsem se bavil. Určitě lepší než první díl. Alespoň trochu nějaký příběh. Určitě na to nepůjdu do kina a nemusím to vidět znovu. Ale jednou stačí.
tedoun
tedoun
923 bodů
1
Naprosto kravina!!! málem jsem usnul
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
5
Magic Mike XXL aneb co všechno jsem schopna vytrpět, abych si užila trošku z Joe Manganiella. První film jsem neviděla, takže nemůžu srovnávat kvality, ale druhý díl mě teda určitě moc nenadchnul. Ano, film nepostrádá pár "funny" momentů (obzvláště vydařená je scénka s Richiem a obsluhou na benzínce), ale na 2 hodiny je jich sakra málo. Jakoby se scénáristi snažili jít do hloubky a celý film tak protkali dialogy ve stylu "Kam ten můj život vlastně směřuje" a "Co mám se sebou dělat", atd. A co hůř, hovory trvají děsně dlooouho. Tak dlouho, že jsem kolikrát měla chuť zařvat, ať už konečně přestanou kecat a strhnou si tričko :-) Ale aby to nebylo jen o kritice, dávám bod navíc za posledních 15-20 minut, ty opravdu stály za to
paniks
319 bodů
6.5
Příjemné a zábavné.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
5
Já jsem si přála být tou pokladní na benzínce, nebo Amber Heard při finále. Jako film to nestojí ani za hvězdičku, když ale kluci začnou vrtět zadky a sundavat trička, roztaje nejedna ledová královna. Jada Smith hraje dominu, kterou celou sezónu pilovala v Gothamu, a je skvělá.
daisyna
daisyna
279 bodů
7.5
Jednička ve srovnání s tímto je propadák. Dvojka se povedla, vtipné scény, luxusní taneční kreace a pohled na pořádný chlapy. Když si chlapi pouští Tomb Rider tak taky především kvůli herečce ktera v nem hraje, takže ženy si tento film pouští rovněž ze stejného důvodu. Channing proste tanec miluje a se vší parádou umí a tenhle film není proste o ději.
Zucie
75 bodů
5
Ani z jedničky jsem nebyla nijak zvlášť odvařená, ale v porovnání s pokračováním je rozhodně lepší! Klasická zápletka "posledního bro-roadtripu", kde kucí (zdárně) řeší komplikace, aby se dostali ke svému cíli... který je nakonec stejně nudný a nenápaditý, jako zbytek filmu. Doufala jsem, že alespoň závěrečná vystoupení mi vezmou trochu dechu :-/.