Šmoulové: Zapomenutá vesnice

68%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Konečně verze,která nemíchá dva různé světy (hraný a animovaný)a je dostatečně věrná předloze. Vyčítat tomu snímku,že je příliš barevný,dětinský,nebo ukřičený je jako vyčítat slunci,že svítí na obloze. Šmoulové jsou prostě dětskou podívanou a tahle verze musí potěšit každé malé dítě,protože splňuje všechny podmínky filmu pro děti. Hodně se tu skáče a padá,naráží a křičí atd... Tenhle díl je každopádně o kousek lepší než jeho filmový sourozenci a pokud doma máte malé dítě,tak mu film okamžitě pusťte.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Šmoulové jsou hlavně pro děti, ale já musím jako dospělý hodnotit 55%, protože dívání na 3D šmouly mi moc nepřineslo, Gargamel dostal málo prostoru a děj je vyplněný zbytečnými scénami, jen aby se naplnila "celovečerní stopáž". Pro mě toto prostě není natočeno, ale přežil jsem bez újmy.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Asi stárnu. Šmoulové: Ztracená vesnice je sice nadprůměr ale pořád neuvěřitelně kýčovitá otřepaná pohádka která vůbec nemá nápaditost dvou filmů s Neilem Patrickem Harrisem. Svatý Neil. https://www.google.cz/search?q=Neil+Patrick+harris+with+unicorn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUu-Tf_LHVAhUDWBoKHYadBHwQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=YUFd3csvP1TJ5M:
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Plně animovaný, takže zase trošku jiný, což je fajn. Průměrně koukatelné, ale žádná hitparáda se nekoná, ale pro děti je to víc zajímavější než cokoliv jiného, to každopádně. Ledové království nepočítám :-) 63%
Toren
Toren
5 155 bodů
4
Od Sony a jejich animáků nečekám mnoho, avšak tohle byla zábava opravdu jen pro děti. Starší si tam mimo roztomilou animaci a pár chvil nostalgie nenajdou nic. Transylvánská série, Zataženo občas trakaře a i ty podceňované Angry Birds se studiu povedli mnohem víc.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
To, že je Šmoulinka kupodivu jedinou holkou ve šmoulí vesnici, napadlo asi v raném mládí nejednoho z nás. Jak je to možné? Jak se teda Šmoulové vlastně množí? Nemá Šmoulinka tím pádem docela dost práce? A není Šmoulinka vlastně taky jen další Šmoula, jehož zvláštností (protože každý Šmoula má přece nějakou zvláštnůstku) je jiná sexuální orientace? Tak tenhle film do toho vnese další trochu informací. Protože existuje i vesnice, kde pod taktovkou mamky šmoulí náčelnice žijou samé holky. Gargamel by tu ves rád našel. A Šmoulinka, která za to vlastně tak trochu může, je chce varovat. No prostě Šmoulové jako kdysi - veselí, modří, dobráci až do morku kosti. I ta hrouda jílu by se nad nimi ustrnula. Dítko plesalo, maminka to vcelku přežila a tatínek se pěkně prospal:-)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Kuca25
2 132 bodů
6
První šmoulí film který jsem viděl. A musím říct že mě docela bavil. Samozřejmě je zaměřen především na děti, ale není to vyloženě dětská zábava. Gargamel mi přišel vtipný. Je to ale odlišné od původního seriálu který jsem měl jako dítě rád. Jiný je i humor. Hodně mě překvapila hudební stránka, nový písně v příběhu který je pro mě starší bylo to zvláštní.
Enon
Enon
1 096 bodů
6
Jako dost dobrý upřímně. Na odreagování úplně postačí. Jo, samozřejmě je to pro nejmenší, ale i pro mě se nejednalo o vyloženě nudnou záležitost.60%
Milena107
729 bodů
8
A opět tady máme šmoulí vesnici, šmoulí hrátky a šmoulí Šmoulinku. Pro děti a jejich dospělácké doprovody velmi milé, vtipné a příjemné pokoukání. Zajímavá a jak se zdá i dost překvapivá zápletka s dalšími a dalšími šmoulími kamarády nebo spíše kamarádkami ve vzdálené vesničce.