Expanze

83%
Expanze

Děj se odehrává za 200 let v budoucnosti, kdy lidstvo plně kolonizovalo sluneční soustavu, ale ještě nedosáhlo ke hvězdám, na pozadí vyostřujícího se konfliktu mezi Zemí, Marsem a koloniemi v Pásu asteroidů. Detektiv Miller, narozený v Pásu, dostane úkol najít nezvěstnou mladou ženu, Juliettu Andromedu Mao. Jim Holden je prvním důstojníkem z nákladní lodě - tahače ledu Canterbury, která těží led v Saturnových prstencích a rozváží ho k asteroidům Pásu, když se svou posádkou narazí na opuštěnou loď Scopuli. Aniž by o to oba stáli, jejich osudy se protnou a zjistí, že pohřešovaná dívka je klíčem ke spiknutí nepředstavitelného měřítka.(jaaara)





Recenze: Expanze

Kinobox.cz
80%

Celkově ale tvůrci nadále drží svůj vysoký standard. Vizuálně je Expanze stále na velmi dobré úrovni (exteriérů i interiérů je opět dost a jsou přijatelně autentické, triky rovněž), příběh je zase trochu jiný, ale i nadále velmi poutavý a stále má kam pokračovat (konec poslední epizody opět budí zatraceně velké očekávání). Navíc má tu výhodu, že v rámci žánru je v současnosti její konkurence prakticky nulová.


Michal Kvak
Michal Kvak
102 bodů
9.5
Tohle je pecka scifi serial, neuveritelny, jak nekdo napise konecne scenar, kdy si pokazdy myslite "jasne to dopadne takhle" a ono je to pokazdy uplne jinak....za me zatim 10/10 a snad show nekrachne, ctvrta sezona mela problemy..
Jirka84
4 bodů
10
Za mě super realistický seriál i když od 4 série trochu slabší


Dodatečné informace

Původní název:
The Expanse (více)
  • USA Expanze
  • USA The Expanse
Premiéra v ČR:
1. 12. 2016
Země původu:
USA
Čeština:
Expanze je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch