Dokonalý svědek s.r.o.

64%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Taková svatba a přípravy okolo to je perfektní námět pro komedii. Všechny jsou obvykle na jedno brdo,ale tato je přece jen trošku o něčem jiné. Příběh o samotářovi,který si najme svědky mi ze začátku přišel dost hloupý,ale právě z tohoto námětu pramení nejvíce zábavy. Ta rozdílnost charakterů dělá z Dokonalého svědka s.r.o. výtečnou podívanou,která nenudí. Kevin Hart mi nepřišel tak uřvaný a otravný jako obvykle a Kaley Cuoco je opět nádherná. V rámci komedie příjemná podívaná.
Toren
Toren
5 155 bodů
6
5/10. Kevin Hart se pro mě stává jakousi zárukou lehce nadprůměrné zábavy. Hodně fajn "céčkový" casting (Hurley z LOST!) a moc příjemná, párty atmoška. Jo, tohle se neomrzí.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
"Svatby jsou jenom nafouklé mejdany pocházející z ženských fantazií a očekávání, které si vytvoří v dětství." A ten film je o tom, jak to má přežít muž. Tak fajn, není to jen o tom, ale hlavně o tom. Tenhle film je prostě pro holky a zároveň není. Ukazuje totiž absurditu svatební mašinérie zámožných lidí. Je zde vtipně zmíněna Hlava rodiny, ve které zazní okřídlený citát o tom, že svatba stála víc, než dům, ve kterém se odehrála. K tomu asi není, co víc dodat. Zasmál jsme se a to i na podruhé.
Kuca25
2 132 bodů
6
Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete.
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
4
No žádná sláva to nebyla, ale úplně bych ten film taky nezatracovala. Oddechovka, která je trošku víc přitažená za vlasy. Hodí se spíš do televize než do kina. Hezky s pizzou a pivem... jo to by šlo. Pro kino se to nehodilo.