Ovečka Shaun ve filmu

72%
Ovečka Shaun ve filmu

Život na farmě je nekonečná nuda. Každý den plyne ve stejném rytmu, Shaun musí poslouchat a dělat co farmář nařídí. Jak jen mít jeden jediný den volna? To chce pořádný plán, takže Shaun vymyslí způsob, jak mít zase jeden odpočinkový den. Ale i plánovat se musí umět a každý plán se může zvrtnout! Shaun a další ovce přijdou s mazaným trikem jak farmáře uspat. Skáčou stále dokolečka přes ohradu, farmář počítá, počítá a počítá své ovečky, až nakonec usne. Ovce potom farmáře opatrně uloží do starého karavanu v rohu hřiště a předstírají, že je noc. Když farmářův věrný pes Bitzer zjistí, co ovce udělaly, celý plán končí. Blitzer se snaží farmáře dostat z karavanu, ale karavan se uvolní a přes všechny překážky vyjede ven na silnici i se spícím farmářem uvnitř. Bitzer vyrazí za karavanem, který ujíždí přímo do velkoměsta. Shaun a ovčí stádo zatím hospodaří na farmě. Farmář a pes se z města stále nevracejí a na farmě zavládne chaos. Stádo se Shaun v čele se rozhodne napravit svoji chybu a vydá se do velkoměsta najít farmáře a jeho věrného Bitzera. Na této záchranné výpravě je čeká mnoho dobrodružství. Budou Shaun a kamarádi schopni najít svého farmáře dřív, než se ztratí navždy? (Bohemia MP)



Recenze: Ovečka Shaun ve filmu

Kinobox.cz
80%

Ruční animace, při které na sobě ovečky zřejmě mají skutečnou vlnu, je roztomilá a mezi současnou záplavou dětských CGI filmů působí hrozně osvěžujícím dojmem.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Této rozpustilé ovečce Shaun to nejlépe sluší v seriálové ( večerníčkové podobě) kde po krátkou dobu nabídne maximum zábavy. Celovečerní snímek není nic pro ni. Občas slušně pobaví a nechybí šílené nápady tvůrců, ale na délku 85 minut toho bylo prostě málo.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Ovečka Shaun mě nikdy moc neoslovila a od celovečerního animáku s ní, jsem moc nečekal. Nakonec je to stravitelný a celkem zábavný kousek se spoustou skřeků a pár známými písněmi. No, můj šálek kávy to sice není, ale nakonec jsem se i párkrát zasmál.. 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Sedmiminutový prostor sice sedí ovečkám o něco víc, ale i tenhle celovečerák je nabitý šílenou zábavou.

Dodatečné informace

Původní název:
Shaun the Sheep Movie (více)
  • Velká Británie Ovečka Shaun ve filmu
  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie
Premiéra v ČR:
2. 4. 2015
Distributor:
H.C.E.
Země původu:
Velká Británie, Francie
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
106,21 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ovečka Shaun ve filmu je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Ovečka Shaun ve filmu


Podobné


Powered byJustWatch