Ovečka Shaun ve filmu

72%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Této rozpustilé ovečce Shaun to nejlépe sluší v seriálové ( večerníčkové podobě) kde po krátkou dobu nabídne maximum zábavy. Celovečerní snímek není nic pro ni. Občas slušně pobaví a nechybí šílené nápady tvůrců, ale na délku 85 minut toho bylo prostě málo.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
Ovečka Shaun mě nikdy moc neoslovila a od celovečerního animáku s ní, jsem moc nečekal. Nakonec je to stravitelný a celkem zábavný kousek se spoustou skřeků a pár známými písněmi. No, můj šálek kávy to sice není, ale nakonec jsem se i párkrát zasmál.. 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Sedmiminutový prostor sice sedí ovečkám o něco víc, ale i tenhle celovečerák je nabitý šílenou zábavou.
lamps
lamps
15 150 bodů
8
Málokdo dokáže vytvořit kvalitní groteskní zábavu zcela oproštěnou od smysluplných dialogů a s příběhem na úrovni sedmiletého dítěte - tvůrcům Ovečky Shaun se to podařilo takřka dokonale. Neutuchající gejzír skvělých nápadů, z něhož sice v některých chvílích netryská nic, co bychom už jinde stokrát neviděli, ale vždy ve chvíli následující překvapí vtipem či odkazem natolik promyšleným a kreativním, až se tomu nechce věřit (zle zírající pes v protější cele byl ještě vtipnější než vtipný:))..... Navrch ještě nějaká ta dávka emocí, potřebného patosu a super smolařský záporák, který mě opravdu hodně bavil, a máme tu nejen výborný film, ale i velký potenciál do budoucích projektů..
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Docela milé a zábavné, ikdyž žádná komediální extraprda to není. Ale drží si to tempo i humor po celou dobu, takže jestli tomuto humoru hovíte a máte rádi seriál, tak určitě nevynechejte.
king-kurt
king-kurt
1 280 bodů
7
Pokud máte děti a máte rádi asi známější Wallace a Gromita, či jak se jmenují, pak budete spokojeni. Je to vlastně stejný model, téměř 1:1. Napíšete hit a pak vám producent řekne, ještě jednou to samé. Přesto je to na dnešní dobu odvážný snímek beze slov, milý a jemný. Například scéna v restauraci je super, jiné scény jsou slabší,
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
8
Byl jsem na tom se sestrou a musím říct, že výsledek byl úžasný, tvůrci nezklamaly a vytvořily film, u kterého jsme se smály oba…
davsuch
davsuch
1 057 bodů
8
Ovečka opět dostála svému jménu a musím říct, že se jí povedlo zajít dál než obvykle, což vidím jako největší plus filmu. Oceňuji také to, že se povedlo zachovat styl tohoto jedinečného díla a nebyla zásadně porušena koncepce němé grotesky. Bohužel film přechází do vážné roviny víc, než by se čekalo, což je škoda.
  • celý film jde dál a hlouběji než jsme ze seriálu zvyklý
  • neuvěřitelně různorodý příběh
  • vše dobré ze seriálu zachováno
  • stále bez jediného slova
  • film je víc vážný, než by člověk čekal
  • možná moc rychlé vyprávění, než je žádoucí pro diváka
  • trochu divný image vedlejších postav, hlavně zvířátek
tedoun
tedoun
923 bodů
8.5
Shaun prostě nezklamal!!! smál jsem se víc než moje dcery!!