Vzkříšení démona

48%
Vzkříšení démona
Plakát traileru

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm CZ)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Ou,tak tohle se vážně vůbec nepovedlo. Film,který bych chtěl být děsivý a napínavý a přitom je tak akorát směšný a nudný. Herci jsou tuctoví a jejich výkony vypadají nuceně. Nejvíce jsem se těšil na Olivii Wilde,ale i ona svým výkonem zapadla do podprůměrnosti toho snímku.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
Námět děje, schéma příběhu a celá konvence obraznosti je hodně podobný snímku z roku 1990 ´Hráči se smrtí´. Jen důvod pokusů skupinky mladých vědců je poněkud jiný. Takže kdo onen postarší snímek zná, na tomto ho nic neuhrane ani nepřekvapí. Velkou chybou je ohromná předvídatelnost děje. Vážně nikdo nečekal, že se po pokusu obživení mrtvé dívky kdy se s ní nic neděje náhle nečekaně neposadí? A je toho daleko víc. Není to natočeno špatně, ale tohle už je prostě tak provařené téma, že se tento snímek stává naprosto zbytečným.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takové parádní obsazení a stejně je to k ničemu. Další tuctový horror, který neděsí ale jen omílá stokrát viděné. Tady navíc toho ani moc nevidíme, všechny "strašidelnější" scény jsou totiž buďto ve tmě, anebo u nich problikává světlo častěji než na diskotéce.

Dodatečné informace

Původní název:
The Lazarus Effect (více)
  • USA Vzkříšení démona
  • USA The Lazarus Effect
  • USA Reawakening
  • USA Vzkriesenie démona
Premiéra v ČR:
12. 3. 2015
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
3,3 mil. USD
Tržby:
64,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vzkříšení démona je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch