Trabantem Jižní Amerikou

90%
Trabantem Jižní Amerikou
Mezinárodní skupinka dobrodruhů pod vedením Dana Přibáně se poté, co překonala Afriku, vydává napříč Jižní Amerikou. Tentokrát vyráží nejen v trabantech, ale i v polském Fiatu a na slovenské Jawě. Cesta vedoucí přes šest států a dlouhá přes dvacet tisíc kilometrů pro cestovatele nachystala jak mnoho překážek, tak nespočet nezapomenutelných zážitků. Zavede je do Amazonského pralesa, do pouští, budou projíždět pětitisícovými průsmyky And a dostanou se až k oceánu. Podívejte se, jak skupinka se skupinka vypořádá s náročnou cestou v první české cestovatelské reality show, která se skládá z dvanácti téměř půlhodinových dílů.


Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Dalši dobrý dokument s Trabantem v "hlavní roli". Mě osobně se líbil více v Africe, ale to je věc názoru. V tomto dokumentu se nenásilně seznámíte s dalším kontinentem tak, jak dokumentaristé projíždí jednotlivými městy a přírodou. Prostě to funguje.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Nemůžu jinak než za 5. Neskutečný co parta správných lidí dokážou prožít, zorganizovat a natočit. To co museli vytrpět a dokázat, klobouk dolů. Na jednu stranu bych nechtěl, ale na druhou stranu ohromná závist. Musí to být celoživotní zážitek a ještě nemají dost. A když to vezmu z filmařského hlediska, tak super komentář, od Davida Novotného bych to nečekal a některé záběry by mohla závidět i BBC. Jsou to prostě BORCI! 97%
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
Dokument který má lehkost , je vtipný i poučný a při tom nenáročný.

Dodatečné informace

Původní název:
Trabantem Jižní Amerikou (více)
  • Česká republika Trabantem Jižní Amerikou
Premiéra v ČR:
2. 4. 2014
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění