Kickboxer: Vengeance

48%
Kickboxer: Vengeance

Čerstvý mistr světa v kickboxu Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostane nabídku, která se neodmítá: za 400 tisíc dolarů se má v Thajsku zápasit s místním šampónem v thajském boxu Tongem Pomem (Dave Bautista). Bohužel zápas skončí jeho smrtí. Ericův mladší bratr Kurt (Alain Moussi) chce bratra pomstít a vyhledá proto mistra bojových umění Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho na souboj v aréně připravil.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
K prvnímu Kickboxerovi mne váže silná nostalgie a proto beru tento díl všemi deseti. Jsem totiž odkojený na akčních filmech a proto jsem rád,když mám v dnešní době možnost ještě někde shlédnout mé dětské hrdiny. V tomto filmu si to JCVD děsně dává a jako mentorovi mu to parádně sekne. Fighty jsou natočeny velmi dobře a přehledně. Dave Bautista je jako Badass velmi dobrej a budí hrůzu. Film je béčkovej,tak nečekejte dějově žádný zázrak.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Podařený remake, když přihlédnu k tomu, že ani originál nikdy nepatřil mezi moje nejoblíbenější bojovky. Moussi je sympaťák, van Damme jako učitel a mentor ok a hlavně Bautista jako Tong Po byla parádní volba.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Původní Kickboxer žádná pecka není a je to spíš retro nostalgická zábava. Nové pokračování se zajímavým nápadem obsadit JCVD do mentorské role nakonec nabízí několik solidně vytrénovaných borců a borkyň ze zápasnického ringu a scény, které jsou pěkně zinscenované choreografické bitky. O hraní a scénáři nemůže být řeč a o invenci jakbysmet. Co pobaví je JCVD v dobré scéně s kokosovými ořechy. Pokud si odmyslíme nostalgii, je tenhle film naprosto srovnatelný s béčkovým originálem. Takže opět průměr.


Dodatečné informace

Původní název:
Kickboxer: Vengeance (více)
  • USA Kickboxer: Vengeance
  • USA Kickboxer
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kickboxer: Vengeance