Mr. Church

79%
Mr. Church
Komediální drama Mr. Church vypráví příběh nečekaného přátelství mezi dospívající dívkou a kuchařem, kterého pro její matku najal před svou smrtí bývalý milenec. Mladá Charlie nechápe, proč by s ní a její matkou měl následujících šest měsíců bydlet nadaný kuchař Henry Church. Nemá totiž ponětí o tom, že její matka je vážně nemocná a že kuchař je posledním darem její lásky, aby prožila své poslední chvíle v pohodlí. Šest měsíců se nakonec změní na patnáct let, díky kterým Charlie získá v životě člověka, na kterého se může za všech okolností spolehnout.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
9
Film Mr. Church a vlastně i samotná postava je vítané zpestření v kariéře Eddieho Murphyho. Po dlouhé době nám opět ukázal jak skvělý herec to je a že mu nedělají problém ani role vážného charakteru. Samotný snímek je velice lidský a i když utočí na naše emoce,tak to není nic nuceného a otravného. Příjemný film o přátelství a životě.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
Příspěvek obsahuje spoiler!
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Smutný příběh, ale strašně lidský a skvěle se na něj dívá. Eddie Murphy předvedl skvělý herecký výkon a Britt Robertson působila velmi přirozeně a věril jsem jí kazdé gesto i slovo. Poklidné tempo, každá minuta má smysl, žádná hluchá místa. V jednoduchosti je síla, moc pěkná podívaná, film prostě zanechá dojem. 75%.

Dodatečné informace

Původní název:
Mr. Church (více)
  • USA Mr. Church
  • USA Cook
  • USA Henry Joseph Church
  • USA Г-н Чърч
  • USA Повар
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné