Švec

61%
Švec

Opravář obuvi si začne užívat života poté, co zjistí, že díky zázračnému starému šicímu stroji každé opravené fungují tak, že ten, kdo si je obuje, bude doslova fyzicky vypadat, jako jejich původní majitel.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Zrovna,když už si začínám myslet,že si Sandler stále jede to své,tak mne překvapí takovouto rolí,která zcela vybočuje z jeho hereckých standartu. Jsem opravdu překvapen a to v dobrém. Příběh byl hodně originální a ve své podstatě se jedná spíše o drama než komedii.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
4
Švec Max Simkin, znuděný každodenním životem, jednoho dne narazí na magické dědictví, které mu umožní stát se jiným člověkem a vidět tak svět zcela jiným způsobem. Znuděný divák by ṕotřeboval něco podobného, neboť má tento příběh z prostředí židovské komunity bohužel nemalý problém divácky zaujmout. Nebo v tom je skryt nějaký druh židovského humoru, který ostatní nechápou? Každopádně je hodnověrné, že snímek ztrácí svůj potenciál už v základech, čímž se stává nepochopitelným celkově. atmosfericky neobsahuje nic svěžího, zábavného, povznášejícího či ryze odpočinkového. V určitém směru se sice směr scénáře nakrojit pole vážnosti, ale ve své zoufalosti něco myšlenkového navodit zůstává ve velice vlažném stavu působnosti, bohužel směřující k naprosté zbytečnosti. Adam Sandler byl vždy ve své kariéře jako na houpačce. Chvílemi se mu dařilo, chvílemi zase ne. Tímto snímkem sjel cestou dolů, neboť stav věci tohoto snímku je takový, že prostě nefunguje.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Netradiční fantasy s nosným nápadem na několikaletý seriál. Takhle je to "jenom" sympatický filmeček, který Sandlera po delší době ukazuje zase v trochu jiné poloze.

Dodatečné informace

Původní název:
Švec (více)
  • USA Švec
  • USA The Cobbler
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch