Hodinový manžel

59%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Hodinový manžel není dokonalý film,vlastně to není nadprůměrný film,vlastně je to úplně průměrný film,který v té záplavě ostatních českých filmů září jako slunce na nebi. Svým způsobem je to docela smutné,když vezmete v potaz co film nabízí.Krom slušného hereckého obsazení a pár vtipných scén je film úplně obyčejný a nezajímavý.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Česká kinematografie už nadobro zapomněla, jak má vypadat správná komedie. Každý pokus o tento žánr padá vniveč nejen absencí sebemenšího humoru který skutečně rozesměje, ale i patřičným švihem. Tento snímek je jeden z nich. Příběh sportovních zkrachovanců vydělávající si peníze službou pod názvem Hodinový manžel, čímž se každý dostává do absurdních situací, byla výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Celé je to pohodové, nevyčerpávající a tak nějak plynulé. Děj však není špatný,ale svým vyzněním může sloužit tak akorát k utišujícímu a klidnému odpočinku po náročném dnu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
3
Tak tohle ne. Na tohle mě upozornila moje máma, že se jí to líbilo v televizi a když mi to vyprávěla, tak jsem se zasmál. Když jsem si to pustil, tak mě ovšem smích přešel. Bez rytmu, bez vtipu jen nuda.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
David Novotný to každopádně zachránil. Není to žádná perla, ale je to každopádně o dvě laťky výš něž ty dnešní běžné české trapárny. Člověk se i občas zasměje. Hvězdičku navíc za scénu na lanovce a za to, že je to celé točené v NymburCE. PS: Alkoholem tam taky nešetřili, takže body navíc:-) 70%
avenis
avenis
7 963 bodů
6
Ten Nymburk je ale pěkný město... napadlo mě po skončení filmu, protože jsem byla dobře naladěna a příjemně pobavena. Z tématu se vytěžilo maximum a myslím, že navzdory nepříliš lichotivým kritikám bude časem tato komedie patřit k těm oblíbenějším. Z mého pohledu celkem nápaditá, i když místy poněkud přehnaná sranda.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
9.5
Moc jsem od této komedie nečekala, ale byla jsem skutečně velmi překvapena, jak to bylo dobré. Hodně jsem se pobavila! Všichni herci skvělí - Bolek Polívka vynikající!!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Tý jo, pozor, máme tady drsnej film, pro pořádný chlapy.. Jestli bereš svojí ženu, matku svých dětí jenom jako pračku, myčku, chůvu a matraci, tak nejsi manžel, ale totální kok*t a nezasloužíš si jí. Taky se pak nemůžeš divit, když ti začne běhat za jinýma a tobě zbudou akorát tak parohy a oči pro pláč. Přesně tohle "chlapský" chování dělá z dnešních ženských nevěrný svině, kterým nestačí jenom jeden chlap. Nelíbilo se mi to ani jako komedie.
limeta
limeta
5 175 bodů
7.5
Odpočinková komedie, celkově pohoda, dobře obsazený film, neokoukané reálie v Nymburku. Několik vtípků už je sice trochu profláknutých, ale film žánrově odpovídá, a to není v dnešní době zdaleka pravidlem. Kdo nemá přehnaná očekávání, chce vypnout a odpočívat, bude spokojen.
hp24
2 833 bodů
7.5
Pomerne zdarila veselohra, rozhodne na vyssi urovni nez blaznive komedie, kterymi nas opakovane kazdy ctvrtrok krmi nektere bulvarni televize pro trochu jednodussi divaky. Novou hlaskou se jiste stane Novotneho nevericne: "Nene?!" Zklamanim byl jen trochu ujety konec filmu. --- Nicmene obyvak ve vypustenem bazenu, to by stalo za vyzkouseni.... :-)
marie-kolarova
marie-kolarova
2 823 bodů
6
Tomáš Svoboda rozhodně nezamýšlel rozehrát sociální drama a situace s nezaplaceným dluhem slouží jako kulisa. Věnuje se vztahovým potížím a umí se citlivě dotknout zranění, která si působí lidé svým sobectvím a zahleděním do sebe. Neodolal pokušení nacpat do filmu určitou porci rádoby lidové zábavy a v těchto momentech zaskřípe, i když naštěstí nikdy neupadne do trapnosti. Trochu zkrátit, víc se ponořit do prožívání a vynechat některé kvazi žertíky a posunul by se ještě o level výše.