Mechanik zabiják: Vzkříšení

60%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Mechanik zabiják dvě se svou kvalitou ani za mák nemůže rovnat prvnímu dílu. Akční scény sice vypadají dobře a moc nenudí,ale na tomhle se přece nedá postavit film. Statham v posledních letech stávkuje na nějaké lepší filmy a točí to samé dokola. Svléknout se do půl těla a zneškodnit vše co se jen pohne. Prosím trojku už ne
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Oproti jedničce, která byla strašně překombinovaná a Statham v ní poprvé pro mě i docela nesympatický je dvojka solidním návratem do béčkových vod s přepálenou akcí a hvězdným obsazením, které bych v tomto druhu filmu vůbec nečekal. Viděl jsem to v autobuse a cesta mi utekla, takže vlastně fajn:-)
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
V roce 2011 vzniknul film Mechanik zabiják. tento film byl temný, pochmurný a vůbec to nemělo nic společného s tímhle- Mechanik Zabiják: Vzkříšení je totiž jedno klasické béčko. Mechanik Zabiják: Vzkříšení opravdu připomíná staré filmy s Van Dammem nebo Seagelem ale je to tak béčko až je to zábavné. Zábavné jsou sekvence když se Bishop připravuje na vraždění svých cílů. Akce je svižná a zábavná ale z našeho hrdiny se časem stává nesmrtelný člověk který je vždy ve správné situaci vybaven. Ale to je u béček už klišé takže nic nového pod sluncem. A když jsme u toho. Tommy Lee Jones je herec který toho hodně ve svém životě dokázal. Zasloužil by si tedy už jenom důstojné role. Ale tady dostal roli ve které vypadá jako starší hipster. Jo už ani ti starší herci nemají dost důstojnosti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Jen akcičky stály za to i když ty nesmyslné detaily jako udělat klíč z fotky v mobilu a další (bylo jich dost) a zbytečně romantického úvodu film jen podkopávaly. Čekal jsem více.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Slabej prumer
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Akční scény super, Jessica Alba (na pláži) super.....a to je tak asi vše.53%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
Ze začátku to vypadá na akční pecku, ale není tomu tak. Jason Statham tu je bez emocí, takže se dá říct, že je ve své obvyklé póze. Jessica Alba hraje klasickou pipinu, kterou později čapnou gangsteři. První půl hodinka se věnuje vztahu mezi Statham a Albou, což je nuda. Poté gangsteři unesou pipinu a Statham pro ně pracuje. Pak sledujeme celkem dlouhé scény, kde se moc nemluví a to, až po finální přestřelku. Za těch pár akčních sekvencí a neoriginální scénář jsou 2 hvězdy akorát. P.S: Je to sice dvojka, ale funguje to jako samostatný film. - 40%.
Toren
Toren
5 145 bodů
6
Béčko od A do Z. Táhnou to exotické kulisy a slušná porce nápadů v usmrcování nepřátel. Víc čekat nelze.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8
Pro mě rozhodně lepší jak jednička... Jak už tu píše podemnou Socna, tak u tohohle prostě moc přemejšlet nebudete, ale o to víc a líp si vychutnáte ty akční scény, který tu jsou prostě hodně na výši.. Kdyby měl někdo nápad že udělá trojku,:tak za mě rozhodně ano!
Radiant
Radiant
935 bodů
6
Scénář: Dennis Gansel, Philip Shelby, Tony Mosher, | Produkce: William Chartoff, David Winkler, John Thompson, Frank DeMartini, Robert Earl, | Distribuce: Lionsgate Films, Metropolitan Filmexport, Summit Entertainment, | Rozpočet: 40 milionů dolarů | Tržby: 125,8 milionů $ | Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody.