Agent Carter

76%
Agent Carter
Plakát traileru

Píše se rok 1946 a nastanuvší mír uštědřil Peggy Carter silnou ránu, když je nyní zatlačována do pozadí muži vracejícími se z války za oceánem. Při práci pro tajnou organizaci SSR (Strategické a vědecké rezervy) tak musí Peggy vybalancovat své administrativní povinnosti s plněním tajných misí pro Howarda Starka. (oficiální text distributora)





Matli
Matli
8 300 bodů
8
Pokud seriál končí druhou sérií, tak je to možná dobře a 4 hvězdičky jsou zasloužené, ikdyž tam bylo pár usínacích dílů, ale převažuje atmosféra Marvel. 71%
Kuca25
2 132 bodů
8
Nejedná se o seriál, který by mě naprosto vtáhnul do děje a nemohl jsem se od něho odtrhnout, ale zajímavý rozhodně byl. Peggy je postava, která si svůj seriál zasloužila a jsem rád, že jsem ho mohl vidět. Bohužel je vidět malý rozpočet a především v první sérii vám to bude pravděpodobně vadit. Hlavně pokud jste jako já před seriálem zrovna viděli Kapitána Ameriku. V druhé sérii mi už to tolik nepřišlo, ale možná jsem si zvykl. Největším tajemstvím, však není samotná Peggy, ale zajímavé vedlejší postavy, což jsem upřímně nečekal. Edwin Jarvis se stal jednou z mých nejoblíbenějších postav napříč Universem a i ostatní agenty, doktory, záporáky postupně začnete poznávat. Hodně mě překvapila ne tak velká účast Howarda Starka, ale seriálu to vůbec v ničem nevadí, jelikož Howard je z poloviny výskytu sice výborným charakterem, ale druhou polovinu vás dokonce štve. Agentka Carterová je příjemný seriál, který nijak nevyčnívá, ale dokáže vás zaujmout, kdyby vznikla třetí série, tak bych určitě pokračoval dál.
Veronika Rada
Veronika Rada
909 bodů
8
Tento seriál nám mnohem více říká o Jarvisovi a Starkovi než o Carterové. Nemyslím si že je v MCU zbytečně jak mnozí myslí, ale je to spíš špionážní drama než zábava. A ukazuje jak těžké bylo prosadit to čemu dnes říkáme emancipace. Druhá série je hlavně o Peggy Carter.

Dodatečné informace

Původní název:
Agent Carter (více)
  • USA Agent Carter
Země původu:
USA
Čeština:
Agent Carter je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch