Kniha života

70%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Animovaných filmů jsem za poslední léta viděl vážně hodně a Kniha života je bohužel jeden z nejhorších. Po stránce animace je to možná zajímavé a hodně barevné,ale mě tento styl tak úplně nesedl. Přišlo mi to velmi chaotické a neucelené. Vlastně ani nevím pro koho byl snímek dělaný. Pro děti je to málo dětinské a pro dospělé publikum je to málo zajímavé.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Původně jsem tady měl jednu hvězdu, ale druhé zhlédnutí všechno mění. Fakt originální příběh o lásce proplétající svět živých a mrtvých (ok corpse bride) a suprový soundtrack.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
Placák s knihou ?..María byla teda povedená koketa ;). Fakt by mě zajímalo, kdo by chtěl chlubílka Joaquína. Na druhou stranu Manolo prostě sympatičtější a o level jinde. Jelikož je to "kniha života", tak se dá čekat, že přijde smrt. To, že jde jakoby o příběh v příběhu - tedy storytelling, mi nevadí, ale ty děti byly poněkud otravné. Hudební doprovod byl nádherný a sem prostě patřil! Snímek je to přeci jen originální, ale kvůli společným znakům s Coco, který je podle mě i o třídy jinde, tak jsem z toho neměl ten správný pocit okouzlení... Závěr byl řádně napínavý, ale trošku mi to přišlo dělané pro dětský úsměv ;) A finální "přeměna" překvapí! 65%
SoulMan
235 bodů
9
Pekna animace, super soundtrack, pribeh taky fajn a vtip k tomu .) ....vrele doporucuju:)
Smazaný uživatel
0 bodů
9.5
Nádhera
  • Příbech,animace,dej
  • Americký dabing je lepší