Vybíjená

43%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Nepovedená komedie. Sázka na partičku, která byla v roce 2015 na vrcholu se nepovedla. Ve filmu to prostě nefunguje. V této komedii je pár scén, u kterých jsem se zasmál, takže to není úplný propadák. Více než 40% ale dát nemohu. GSV nezafungovalo...
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Petr Nikolaev je schopný řemeslník, ale nemá absolutně žádný filmařský cit a orchestrální symfonii by pustil i k reklamě na vložky. S tím pak padají veškeré emoce u tak dost ředěného příběhu, kde by se rádo stalo všechno, ale nakonec se nestane nic moc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tyhle vzpomínkové filmy mám celkem rád, ale mě tady prostě to trio z partičky těžce nesedlo. Věřím ale, že Vieweghova předloha tak špatná nebude.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Absolutně nevtipné a hlavně zbytečné, film o ničem. Hvězdičku dávám za jedno pozvednutí koutku a za snahu. 14%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4
Odpovídá to filmům Petra Nikolaeva, nic mimořádného, ale kdo má rád Partičku (Suchánek, Genzer, Sokol), tak bude zajisté potěšen.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3
Neuvěřitelně nevyrovnaná slátanina komedie a dramatu, slepená z několika vzpomínkových nebo současných scének, kterým často chybí sebemenší pointa, či humor. Chaos na entou zastřešuje jen slušná řemeslná práce, které je tu opravdu škoda.
hp24
2 833 bodů
2
Velke nadeje a velke zklamani - to jsou me emoce vuci tomoto filmu. nadeje v hereskem obsazeni, ale zadny pribeh, sentimentalni vzpominani v duchu Snezenek a machru po 25 letech. Proc se to jmenuje "Vybijena", kdyz kolem vybijene byly cca 2 minuty filmu, a to jeste jen volba tymu? Takze mych 20% jen za realie - me oblibene misto, kam jsem casto jezdil: taborova zakladny TJ Tatran Sedlcany.
bmagic
bmagic
567 bodů
1.5
Slovy klasika: nuda, nuda, šeď, šeď.
majhan
majhan
453 bodů
5.5
Zase jednou naše krásné "krásné" české prostředí. Pobaví a "snad" neškodí. Jen popisuje. Humor to asi moc není, spíš hořkosladko. Pokud není co dělat, tak to zkrátí čas.
paniks
319 bodů
6.5
Příjemný, lehký příběh. Vzpomínky na dávné mládí spolužáků. Nepřekvapí ani nezklame.