Angry Birds ve filmu

70%
Angry Birds ve filmu
Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit.



Recenze: Angry Birds ve filmu

Kinobox.cz
40%

Uznávám, že všechno je hezky barevné, rozhýbané a hlasité (hudba hojně cituje melodie z videohry), technická stránka je bezchybná, ale zápletka je naprosto předvídatelná, zdlouhavá a film neobsahuje ani dostatečné množství čistě vizuálních groteskových gagů.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Tohle je pro mě v mnoha ohledech pořádné překvapení. Celkem jsem hleděl jak si tvůrci poradily s převedením mobilní hry na filmová plátna. Dokázali vymyslet celkem smyslu plný a zábavný příběh,který sedne jak dětem,tak dospělému publiku. Párkrát jsem i koukal jak si film pohrává s dvojsmysly. Animace byla velmi dobrá.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Kdybych si v minulosti nejednou nekrátil čekání, či nudné chvíle hraním Angry Birds.. asi bych film po dvaceti minutách vypnul. Souvislosti s hrou jsou ale ve filmu dobře zpracované, tak jsem snímek bez újmy dokoukal. Po příjezdu prasat na ostrov začínal film dostávat šťávu. Animace slušná, ptáci z hry dobře zpracovaní do 3D. Příběh průměrný. Více než 65% si u mě rozzuření ptáci nevysloužili.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kdo by to byl řekl, že film podle jednoduché hříčky bude takhle zábavný. Navíc v kontextu dnešní Evropy až krutě současný. Dalším dílům se rozhodně bránit nebudu._Tak o tři dny a osm repríz později mě to baví pořád stejně. Tohle o žádném jiném animáku posl. dvou let fakt říct nemůžu.


Dodatečné informace

Původní název:
The Angry Birds Movie (více)
  • Finsko Angry Birds ve filmu
  • Finsko The Angry Birds Movie
  • Finsko Angry Birds
Premiéra v ČR:
12. 5. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
Finsko, USA
Čeština:
Angry Birds ve filmu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Angry Birds ve filmu


Podobné


Powered byJustWatch