Divoké historky

78%
Divoké historky
Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Divoké historky jsou skvělou směsí pikantních povídek,které jsem dlouhou dobu řadil velice vysoko. Po druhém shlédnutí a menším uležení v hlavě musím hodnocení snížit. Všechno dobré jen ty závěrečné pointy zacházeli až moc do extrému. Možná by bylo lepší držet se trochu více při zemi.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Hodně dobrý kousek. Několik nevšedních příběhů s nevšedním konce + malý, opravdu malý happyend. Z každého záběru je vidět, že to není americká produkce a film je prostě svůj. I když to není ucelený film, zapadá to do sebe perfektně a snímek zanechá dojem. 85%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Šest šílených minipříběhů, které mají společného hrdinu jménem "Nervy v kýblu". Fakt divoké historky, kvalitativně dost vyrovnané a hlavně skvěle napsané.

Dodatečné informace

Původní název:
Relatos salvajes (více)
  • Argentina Divoké historky
  • Argentina Relatos salvajes
  • Argentina Wild Tales
Premiéra v ČR:
9. 10. 2014
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Argentina, Španělsko
Čeština:
Divoké historky je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch