V/H/S: Viral

39%
V/H/S: Viral
Povídkový film s příběhy nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly, domácího stroje, který otevírá dveře do paralelního svět a dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha.



M3lios
M3lios
9 141 bodů
2
V/H/S: Viral som si úmyselne pozrel až ako posledný v poradí. Síce mi nebolo jasné, prečo to má tak nízke hodnotenie, ale rozhodne ma to odradilo. A po dopozeraní musím uznať, že to bola riadna katastrofa. Nebudem vám klamať. Ani predchádzajúce V/H/S-ky nie sú žiadne terno, no majú svoje silné stránky aj zaujímavo podaný námet, čo ich kvalitu značne posilňuje. Čo sa, ale stalo pri točení Viral mi ostane navždy tajomstvom. Ak zhrniem všetky najväčšie problémy, ktoré snímka má, tak sa dokážem uskromniť hlavne s tromi nasledujúcimi bodmi: 1. I navzdory vizuálu predošlých projektov vyzerá tretí diel ako nepodarené, amatérske, homemade péčko. 2. Segment, ktorý má všetky poviedky spájať dohromady robí všetko preto, aby sa tejto povinnosti zbavil a miesto toho vám naservíruje akčný sajrajt hodný Michaela Baya. 3. Samotné príbehy nie sú vo výsledku nič iné, len nezmyselné táraniny. Ak pominiem spájaciu pasáž, tak vám Viral ponúkne tri hororové segmenty, pričom dokonca jeden nie je ani horor. Ani jeden z nich nedosahuje kvalít toho, čo už séria ponúkla v minulosti. Nie kvôli tomu, že by boli slabé, no z dôvodu, že sú všetky totálne sprznené do gigantických rozmerov. Je jedno či to spôsobili digitálne efekty, nerealisticky zakomponovaná kamera, debilný scenár, hrozní herci, alebo mimozemské falusy. Všetko to vo výsledku tvorí obraz, ktorý (ak čítate tento komentár) ste mali, alebo sa chystáte mať tu česť vidieť. Aby som to teda zhrnul. V/H/S: Viral je skutočne tak príšerný ako vám prezentuje ČSFD. Pre tentokrát sa radšej zdržím vyzdvihnutiu zaujímavých segmentov. Ak chcete u niečoho poriadne vypnúť, asi by som vám odporučil všetky predchádzajúce i nasledujúce filmy. Je to už za hranicou toho, že je to tak zlé, až to už ani nie je vtipné. Toto sa neoplatí zhliadnuť ani nafajčený. Srdečne neodporúčam.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
5
A máme tu Trti pokračování zvracenych a neuvěřitelných příběhů na V/H/S...tento s označením Virál,a bohužel nedosahuje kvality předešlých dílů,spíš mi to přijde jako,kdyby se toho ujali mládí a nezkušení,zacatecnicky děti co teprv studujou,jako na 40 procent to je,ale už to asi nikdy víckrát neuvidím

Dodatečné informace

Původní název:
V/H/S Viral (více)
  • USA V/H/S: Viral
  • USA V/H/S Viral
  • USA V/H/S: New Virus
  • USA VHS viral: Escalofrío sangriento
  • USA Video Kasetler: Virus
  • USA З/Л/О: Новый вирус
Země původu:
USA
Tržby:
0 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce V/H/S: Viral