Neviditelní

63%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Nevtipné a nezajímavé. Hodinová stopáž je ústřel a otravné okoukané tváře to rozhodně neutáhnou. Pečený sněhulák hlásí jiné laťky, takže tohle jen taktně přejít.
avenis
avenis
8 056 bodů
10
Bombááá! Konečně seriál, který mě bude bavit. Lehká nadsázka, příjemné obsazení, Vlasáková artikuluje, Poláková je úžasná, Sobota má super depku ve vaně... Dávám plný počet, protože se mi to opravdu líbí. (5.9.2014)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Zatím jsem viděl 2 díly a ohromně se bavil, je to svěží nový dech na půdě českých seriálů, které jsou vesměs takové telenovelové a na stejné brdo a je to skvěle herecky obsazené. Uvidíme jestli zvýším laťku nebo mě to po dalších dílech zklame, nicméně tomu velmi fandím. Langmajer jako lobista nemá chybu a jeho Laušmana spasitele si zamilujete.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
10
Ve změti seriálů, které nás zahlcují poslední dobou v televizi, je tento absolutní skvost! Pobaví, skvěle herecky obsazené, zajímavě vymyšlené. Hlášky jako Barety Johana, ukradla mi Laušmana, miluje celá rodina. Doufám, že takových seriálů bude dělat ČT víc.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5
První díl: Současná politická satira, která "vykrádá" Jak utopit Dr.Mráčka. Objevují se nevěrohodné situace (př. Langmajer a jeho vylovení, podplácení policistů,...), možná umělý smích by to řešil. Vodníci jí žáby, ryby jako homeopatika, léky, asi nějaká novinka. Chlastaj alkohol? Co se hodí, to se tam dá. Hejma-asi že vypadá jako vodník, Liška- SZ za ekologii,Bartoška - mafián, asi že MFF Karlovy Vary a Vorlíček? Režíroval vodníky před 40 lety. Feleischmann z F1? Nevím. Divný, ale takový to je. Dobrá televizní kamera, ale herci hrají texty, kterým lze jen těžko věřit. Taky to mohli být místo vodníků vevrky v lese, šváby, nebo antilopy v ZOO. Polopatické politikum. Třeba to bude dobrý, ale proč žijí v kanálech?
mikewin
mikewin
569 bodů
9
Tenhle seriál je od dob Jaroslava Dietla asi to nejlepší co u nás v seriálové tvorbě vzniklo. Má to jiskru, děj a hlavně nadhled. Že to těží z konce vodníků v Čechách ? To je sice pravda, ale konec konců proč ne ? Těžko dnes vymýšlet supernové náměty. Důležitý je výsledek a ten je prostě perfektní.
Ku
460 bodů
5
Docela dobrý
kocka-kockova
338 bodů
7.5
Seriál, který mě příjemně překvapil. Jistě, má to spoustu much, trpí to jistou nedotažeností, ale.... je to zábavné, je to vtipné, má to nápad a nehraje si to na víc, než čím to je. Teď jenom doufat, že nám to nepokazí nějakým trpaným koncem:-).
koudel
koudel
318 bodů
8
Jeden z nejlepších seriálů, určitě má šanci zařadit se mezi ty nejúspěšnější, vtipné dialogy a výborní herci. Těším se na další díl a jsem zvědavý jak to skončí.
zdena-tomanova
zdena-tomanova
132 bodů
8.5
V České televizi se po dlouhé době objevil vyjímečně dobrý komediální seriál. Příběh o vodnících sice podobný Doktoru Mráčkovi, ale pojatý zcela jinak. Je pravda, že v posledních dílech autorům začal docházet dech, ale i tak jsem se dobře bavila. Přeji naší televizi ještě více podobných seriálů, ať nemusíme koukat pořád na nějaké zahraniční nesmysly nebo i tuzemské rádoby vtipné seriály "ze života".