Pečený sněhulák

46%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Tak tohle se vůbec nepovedlo. Od Jakuba Koháka bych přece jen čekal mnohem víc. Jeho smysl pro humor je mi velmi blízky,ale v tomto pořadu plných skečů jsem bohužel žádný vtip nenašel. Celkem mě překvapilo,že zrovna takový formát zařadila ČT1 do programu,protože to celkem jde proti jejich hodnotám.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Docela slušná smršť skečů. Některé jsou vydařené, některé méně. Tento typ pořadu u nás chybí a je škoda, že Pečený sněhulák skončil. Slušné.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
7
Od dob kdy naši mocipáni vyštvali z obrazovek Českou sodu a Dvaadvacítku na českých kanálech nic moc štiplavého humoru na stávající neřádstvo co tu v ČR provozujeme roky není. Izera odklonili taky na web a i Jan Kraus se svou show se musel stěhovat, jak si jistě vzpomenete. Zatím jsem viděl jeden díl a něco bylo geniální jako třeba super rychlý vozový park dálniční policie Škoda 120 a nebo cesta vlakem s nabídkou služeb :-) Něco je trapnější, ale po jednom dílu, terému bych bez zaváhání 80% to shodit nemohu - uvidím dále :-) Rozhodně typ humoru, který roky na českých televizních obrazovkách chybí, problémem se může stát jen kvalita a originalita autorů, či případná cenzura z vyšších míst ČT - tož uvidíme.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
3
Neuvěřitelné, neuvěřitelné, neuvěřitelné, i když humor patří mezi nejsložitější formáty. Ať žije Česká soda, Fenič i Čtvrtníček, Steindler i Vávra a kdo ví, kdo ještě! Pečený sněhulák si v první řadě spláli koule. Česká televize se už dávno zbláznila, ale blahopřeji k odvaze, i když to jde zkopce.
hnidopich
334 bodů
0
Humor od lidí, kteří nemají smysl pro humor. Zajímavý experiment. Asi jako zařídit kapele, v níž nikdo neumí na nic hrát, aby vystupovala v Madison Square Garden. Tvůrci snad museli nakecat kreativním producentům v ČT, že umírají na leukémii a jejich poslední přání je mít svůj vlastní pořad v televizi, jinak to nelze vysvětlit.
Pedros Koubos
Pedros Koubos
268 bodů
6
Ale no tak, dejte tomu šanci. Možná to není Česká soda, ale dle mého soudu to není zase tak špatný. Pravdou je, že to není vůbec originální. Na západě od nás takových pořadů už bylo viděno mnoho a mnoho, ale pokud se jen trochu budou autoři snažit trefovat do české nátury, tak by to mohlo být lepší a lepší. Zaplaťpánbůh za to. A přirovnávat to k pořadům na Barrandově s jejich cibulovými pořady, je trochu nefér. A hlavně se nemyslím, že se autoři pokoušeli udělat novou sodu. Tohle je trochu jiný, ne?