Fakjů pane učiteli 2

71%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Solidní pokračování,které se svým duchem a kvalitou nese v podobném duchu jako díl předchozí. Herci jsou opět výborní a snímek opět nabízí velké množství zábavných scén. Tentokrát se to však odehrává v zajímavých zahraničních destinacích a i příběh doznal značného upgradu. Slušné pokračování a klidně bych zmákl ještě jeden díl.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
No.. Kouzlo prvního dílu je pryč, vtipy se opakují a párty ztvárnění je dobré pro teenagery, mě to ničím neoslovilo. Učitel vyměkl, příběh se prakticky opakuje, jen místo peněz jde o diamanty. Naivní scénář. Dvojka je jen slabým odvarem prvního dílu. Bohužel.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
O poznání ambicióznější scénář, než u jedničky, který dokonce šije i do populární zelené lobby a současného předstíraného německého altruismu s upřímným vtipem a několika špičkovými gagy, jako třeba: Řekla bych, že jsou to roztomilí šikmooký lidičky, ale nemůžu, protože jsem potomek nacistů a mohlo by to vyznít blbě. Natočeno o chlup líp, než jednička.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Dvojka je, jak už to tak bývá, horší než jednička. Scénář místy naivní a některé vtipy tam jsou navíc. Ale jinak celkem OK.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Blbost. Hvězdičku dávám za to thajské prostředí a přírodu, ale jinak jsem se ani jednou nepousmál, ikdyž tam pár takových rádobysměšných scén bylo. A hledat pár půlcentimetrových diamantů v písku na dně moře, které rozhodil do alespoň stometrového poloměru výbuch lodi, to už je na mě moc. 10%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9.5
"Mám strach, že provedeš nějakou hloupost a já budu muset jednou za měsíc docházet za sexem na návštěvní celu." Jedno z mála pokračování, které se mi líbilo více, než první díl. Pohodová komedie, učitel Zeki Müller a skupina "kreténů" zpět. Dobrá zápletka - O hromádce kradených diamantů a školním výletě do zahraničí. Jsou tam - Různorodé postavy - "Mám aspergra 11 procent." - "Mám vodka 40 procent." Bláznivé situace - "Jak to, že má v čárce miček na pinpong?" / "Dal jsem do šprcek chili, slíbil jsem tvojí ségře, že tu nebudete šu*at!" / Učitel: "Dal bych si kafe." Prodavačka: "Jen pro zákazníky." (Učitel vyplivne žvýkačku do kávy, kterou prodavačka drží v ruce.) Učitel: "Chci kávu, ale bez tý žvejky." Perfektní hlášky: "Kdy dostaneme mobily?" - "Až mi to vyhláskuješ!" " M O B Y." / "Promne jste jako tatínek, takovej se kterým se dá i sexovat kdyby to chtěl." Skvělý "brutus" soundtrack, jehož součástí je třeba Carly Rae Jepsen song "Call Me Maybe" nebo OneRepublic song "Counting Stars". Nemám co vytknout, snad jen že ředitelka mohla dostat více prostoru, protože už od jedničky mne hrozně moc bavila. - 95%.
kubas369
4 086 bodů
6
Průměrná komedie pro průměrné obecenstvo. Němci nemají smysl pro humor což tohle jen potvrzuje. Ale vyděl jsem větší sračky třeba babovřesky takže dejme tomu.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Stejně jako jednička, tento film obsahuje kupu poměrně dobrejch vtipů na aktuální sociální dění ve světě, který sou moc drsný na to aby byli v jinejch filmech. Bohužel mi celkově film ale připadá moc nedodělaně, jak kdyby měl někdo scénář napsat za 2 dny jinak dostane vyhazov..
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Sprostý, laciný, triviální, jednoduše styl jedničky a ještě kousek víc. Morální standarty jdou totálně stranou a na opět podobně křehkou kostru jsou naházeny spousty jouků, kterým pomáhá hlavní sympaťák a překvapivě slušné řemeslo, kterému nechybí pěkná kamera nebo řízný soundtrack. Pokud se Vám první setkání se Zekim líbilo není co řešit, což samozřejmě platí i naopak. Fack ju!
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Totální nářez, řezal jsem se smíchy jak nikdy. Viděno v kině 85%.