Zůstaň se mnou

66%
Zůstaň se mnou
Plakát traileru
Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)



Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Na mě až moc melodramatické a to i tyto filmy můžu. Zůstaň se mnou na mě zkrátka nezafungoval.. Teen look, celkem silné momenty se střídají s muzikálem ze střední.. příběh dívky, která přijde při autonehodě o rodinu a její duše se rozhoduje, jestli má zůstat na světě, nebo ne.. Celkem předvídatelný konec.. Nic mě zkrátka vyloženě nenadchlo, přesto dávám 65%, což je u mě dobrý film.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Umři. Chloe, prosím, už umři! Tak tohle byl nejotravnější kinozážitek za hodně dlouhou dobu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Další ubulená teenege romantika. Tentokrát se na to jde originálně přes umírání, silné proslovy životem protřelých dětí a kytary. Z Hit-Girl vyrostla fakt pěkná baba, ale ani ona to tady nezachrání.

Dodatečné informace

Původní název:
If I Stay (více)
  • USA Zůstaň se mnou
  • USA If I Stay
  • USA Jestli zůstanu
  • USA Zostaň so mnou
Premiéra v ČR:
18. 9. 2014
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Rozpočet:
11 mil. USD
Tržby:
78,27 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zůstaň se mnou je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch