Zůstaň se mnou

66%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Na mě až moc melodramatické a to i tyto filmy můžu. Zůstaň se mnou na mě zkrátka nezafungoval.. Teen look, celkem silné momenty se střídají s muzikálem ze střední.. příběh dívky, která přijde při autonehodě o rodinu a její duše se rozhoduje, jestli má zůstat na světě, nebo ne.. Celkem předvídatelný konec.. Nic mě zkrátka vyloženě nenadchlo, přesto dávám 65%, což je u mě dobrý film.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Umři. Chloe, prosím, už umři! Tak tohle byl nejotravnější kinozážitek za hodně dlouhou dobu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Další ubulená teenege romantika. Tentokrát se na to jde originálně přes umírání, silné proslovy životem protřelých dětí a kytary. Z Hit-Girl vyrostla fakt pěkná baba, ale ani ona to tady nezachrání.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
7
Tak taková brutální hra na city se jen tak nevidí. No jo, jenže já "Miu" žeru už "3:15 zemřeš" (no to bych byl ale pedofil), takže až od "Kick-Ass" (šmarjá, to jsem vlastně furt pedofil...). No prostě se mi ta holka líbí (i jak hraje), takže sem to sežral i s navijákem a body šly zákonitě nahoru ;-)
avenis
avenis
8 067 bodů
5
Průměrné drama, kde zpočátku cítíme zvláštní atmosféru jedné netradiční rodiny a pak také jiskření mezi hlavními hrdiny... od půlky už nuda. Zajímavé je, jak herečka zvládla za sedm měsíců dokonale napodobit profesionální hru na violoncello. (7.7.2021)
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
2
tohle bylo tak strašně příšerný a srdcebolný a romantický že sem se z toho poblil. jedna hvězdička za snahu.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
Nádherný dojemný príbeh. Chloe, ako krásna talentovaná čelistka a Jamie, ako fešný rockový lámač dievčenských srdcí, tvorili dohromady skvelý zamilovaný pár. A šťastná ideálna rodinka – milujúca maminka, obetavý tatinko, bratček anjeliček - ktorej súčasťou by chcel byť asi každý. Krásna idylka sa ale rozplynula v momente, keď sa zapleskli dvere na sanitke a ja som začala ťahať papierové kapesníky s vrecka. Nasledoval príbeh prešpikovaný emóciami a úžasnou hudbou. Krásne dielo od samého začiatku až do úplného konca!
brcolka
brcolka
1 045 bodů
9
Jak si "krásně" život dokáže hrát. Velká citovka o síle lásky která hory přenáší. Takové věci neovlivníme ale to jestli něco zvládneme a nebo ne tak to ovlivníme. Je to jen o tom jak se k té situaci postavíme.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
7
Z Chloe Moretz roste velká herečka, pokud jí to nestoupne do hlavy a nestane se z ní trubka. Film byl dobrý, rozhodně stojí za podívání.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9.5
Skvělý príbeh který sice nevybocuje z linky jiných ale líbí se mi moc. Pribeh o lásce která hory prenása ma bavi a udalosti ktere sa stanů hlavnej hrdinke sů velmi silne. Ale jak rikala ta sestra je to pouze o nás jak s tim životom narobíme. Jestli si myslíš, že to dokážeš nebo nedokážeš, v obou případech máš pravdu. Henry Ford