Kurýr: Restart

51%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Další zbytečný remake,který dojel hlavně na absenci Jasona Stathama. On totiž dělal kurýra tím čím byl. Tedy zábavnou blbůstkou plnou výborných pěstních soubojů a bláznivých akčních scén. Ad Skrein není takový tahoun,aby dokázal tento typ filmu něčím ozvláštnit. Akce je zde rutině natočená a i když to nebyla vyloženě nuda,tak film ničím nepřekvapil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Stejná postava avšak s jinou tváří. No, je potřeba si zase zvyknout. U TV seriálu je taková změna přirozená, ale u filmového pokračování? Statham je prostě Statham. Úvodní akční scéna však divákům ukazuje, že jinak další zásadní změna se již nekoná. No, jak se to vezme. Frank Martin tu má nově i svého otce, který ho neustále komanduje a neoslovuje ho jinak než ´Juniore´. Tvůrci si snad vzpomněli na snímek ´Indiana Jones a poslední křížová výprava´? Tam zase vystupuje otec Indiana Jonese a při porovnání mají oba otcové naprosto stejný charakter, takže náhoda to zřejmě nebude. Tam to jako humorná vložka funguje, ale tady to už vyznívá spíše rozpačitě. Jinak snímek nevypadá nejhůř. Akční scény mají svůj drive a tempo je také impozantní. Zkrátka popkornová akční zábava každým coulem, jen to přirozeně bez Stathama prostě není nějak ono.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Hodně dobré béčko, řekl bych. Slušná choreografie bojových scén, pěkné holky a hlavně hláškujcí Frank senior. Upřímně ani původní Kurýr není žádný scénáristický zázrak, takže v tomhle mě tenhle Restart zklamat nemohl.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Film, který bych raději točil, než se na něj díval:-) Krásný holky, pěkný auta, Francouzská riviéra, sympatický herci. O.K. I dívat se na to dá:-) Scénář smysl nedává, ale to nedával nikdy, ale na vypnutí je to spolehlivá záležitost.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré.
  • Akce
  • Zápletka
  • Přehršel nelogických triků
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Hlavní postava je nesympatickej douchebag s extrémně červenými rty, který neustále zatíná čelisti, aby vypadal nasraně. Dialogy jsou otřesný. Snad jedinej, kdo jde poslouchat je postava otce hlavního douche, kterou zahrál Ray Stevenson. Co se týče akce, není na co se koukat a zbytek nestojí za zmíňku. Naprosto zbytečný film, který neměl důvod ke ztvárnění. Když už děláte film, je třeba mít vizi jinak to dopadne takhle.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Měli se vykašlat na film o mladém Kurýrovi a místo toho skočit naopak dopředu, natáčet o stárnoucím Kurýrovi, jehož by si střihl Stevenson, který jako jediný v tom filmu funguje. Zbytek obsazení mimo a scénář až vzácně debilní.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hodně slabé 3 hvězdičky. Když pominu divného hlavního představitele a jeho chrup, tak mě celkem prudí ten fakt, že už tu jeden Kurýr je, proč ho teda točit znovu (a hůř). Veškeré akce jsou relativně průměrné. Alespoň pěkné holky a audinky to vše zpříjemňovaly. 40%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Předchozí díly jsou skvělý filmy a i když mi tenhle připadal pěkně odfláklej klidně bych se rád v minutě podíval na pokračování..
  • Kamera+střihy
  • Prapodivnej scénář
  • Logická smyslnost s návazností předchozí trilogie
  • Statham je Statham...
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3.5
Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl.