The Gambler

62%
The Gambler
The Gambler

James Bennett (Mark Wahlberg) je hazardér, ktorý vedie dvojitý život. Na jednej strane profesor literatúry, na strane druhej gambler hrajúci len tie najvyššie stávky. Keď však vsadí všetky peniaze, ktoré si požičal od gangstra, a na oplátku ručí svojím životom, začína sa hra, v ktorej musí byť vždy o krok vpred a hrať na dve strany. Ponorený v nelegálnom svete gangstrov si Bennett pomaly získava pozornosť Franka (John Goodman), úžerníka s otcovským záujmom o jeho budúcnosť, a súčasne prehlbuje svoj vzťah so študentkou Amy (Brie Larson). Aby získal druhú šancu, musí podstúpiť maximálne riziko... (Oblak)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Ve výsledku je Gambler za takových slabších 60 %. Jen mi po celou dobu nešlo na mozek jak někdo může být takový tupý a sebestředný hovado. Mark to zahrál docela dobře a roli jsem mu i věřil. Jedna věc na závěr - Marku už nehubni,protože ti to vůbec nepasuje.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Příběh vysokoškolského profesora, dekadentního zmetka bez špetky úcty k vlastnímu životu a rodině, navíc gamblera. Vůbec to není špatné a líbilo se mi to více možná proto, že takového člověka znám. Mark Wahlberg zahrál skvěle, film na vážné téma velmi lehce klouže po obrazovce a uteče jako voda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Wahlberg lítá v dluzích u týpků, se kterými není radno moc vyje(b)dnávat. Potíž je to, že když už by ty prachy na splacení dluhu sehnal, tak je zase prosází. Na čemkoliv. Premisa vypadá dobře, ale přiznávám, že jsem od Wyatta čekal trošku víc. Emoce dokázal u opic vyloudit levou zadní, ale tohle funguje tak na polovic. Ale jako sonda do gamblerovy duše to je asi hodně přesné.


Dodatečné informace

Původní název:
The Gambler (více)
  • USA The Gambler
Premiéra v ČR:
26. 12. 2015
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
39,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
The Gambler je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch