The Gambler

62%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Ve výsledku je Gambler za takových slabších 60 %. Jen mi po celou dobu nešlo na mozek jak někdo může být takový tupý a sebestředný hovado. Mark to zahrál docela dobře a roli jsem mu i věřil. Jedna věc na závěr - Marku už nehubni,protože ti to vůbec nepasuje.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Příběh vysokoškolského profesora, dekadentního zmetka bez špetky úcty k vlastnímu životu a rodině, navíc gamblera. Vůbec to není špatné a líbilo se mi to více možná proto, že takového člověka znám. Mark Wahlberg zahrál skvěle, film na vážné téma velmi lehce klouže po obrazovce a uteče jako voda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Wahlberg lítá v dluzích u týpků, se kterými není radno moc vyje(b)dnávat. Potíž je to, že když už by ty prachy na splacení dluhu sehnal, tak je zase prosází. Na čemkoliv. Premisa vypadá dobře, ale přiznávám, že jsem od Wyatta čekal trošku víc. Emoce dokázal u opic vyloudit levou zadní, ale tohle funguje tak na polovic. Ale jako sonda do gamblerovy duše to je asi hodně přesné.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Mohla to být Wahlbergova jízda, ale nestalo se tak. Námět slušnej, ale nějak jsem se nudil. Celkově lehčí nadprůměr. 61%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Bylo to trošku jiné, než jsem čekal. Což by až tak nevadilo, ale nedokázal jsem si oblíbit postavu Marka Wahlberga, zkrátka to nešlo. Takovej "sráč" bez pudu sebezáchovy, který absolutně na všechno kašle a přiživuje se na ostatních, nevím nějak mi to nesedlo. Bavili mě lichváři, především John Goodman a konec byl trošku zajímavý, ale viděl jsem již pár filmů s touto tématikou a byly rozhodně lepší než Wahlbergova verze...
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1.5
Celkem zbytečný film.
hrona
615 bodů
5.5
Film špatnou myšlenku rozhodně nemá. Ale problém Gamblera padá především na uvěřitelnosti. Ať Wahlbergovi dle slov mafiánů. kterým dluží peníze jde o život. Z celého děje je spíš navozen pocit, že bossové půjčující peníze jsou spíš takový hodní strýčkové, kteří hlavnímu hrdinovi udělují lekce v chování a domlouvají mu slovy Ty TY Ty, takže nejakčnější a nejnapínavější částí se stávají z celého filmu samotné sázky, kdy čekáte, co hlavnímu hříšníkovi padne. Zbytek je obyčejným průměrným příběhem, bez špetky kriminálního žánru, či snad dokonce thrilleru, spíše jde o takové odlehčené drama sice s vynikajícím hereckým výkonem hlavního hrdiny, žijícího dvojitý život, ale zkrátka z takového námětu šlo vytřískat mnohem, mnohem víc s takovým hereckým ansámblem.
Smazaný uživatel
0 bodů
7.5
Nemohu hodnotit hůř, protože MW je skvostný. Příběh za jeho kvalitou trochu pokluhává.