Méďa 2

76%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
První Méďa to bylo obrovské zjevení na filmovém plátně. Ostrý a nekorektní humor plný sprosťáren je i v tomto pokračování,ale už to prostě není tak zábavné. Hodně se zde tlačí na pilu a spousta fórku vyloženě prosí o divácký smích. Wahlberg s Méďou jsou opět super a pár scén je geniální - Flash Gordon. Ve výsledku je to pro mne taková lepší podívaná.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Stále dobré, i když už ne tolik, jako první díl. První Méďa mě dostal svojí vulgaritou, bezprostředností a upřímností.. zde je to znovu, jen už to není poprvé. Příběh je takový standardní, uraženecký. Každopádně je to pořád velká sranda často za hranou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První dojmem bylo sice mírné zklamání, že už to prostě není taková pecka, ale po pár dnech to chci vidět znovu. Pár scének zase sahá po přídavku "kultovní".
lamps
lamps
15 156 bodů
8
S příchodem druhého dílu se zcela rozpadá nejen pomyslné vyjadřovací embargo a sprostý humor plný buranských sexuálních narážek už pozbyl jakékoli potřebné sebekontroly, ale také chvílemi přestává fungovat samotný příběh, který sice především v první polovině nápaditě a vtipně postihuje množství politických i morálních trendů dneška, ale v závěru mu evidentně dochází baterky a McFarlane se jako tradičně začíná spoléhat pouze na kupu odkazů směrem k populárním a v rámci zaoceánské kultury důležitým filmům, z nichž některé jsou pravda geniální (Jurský park), ale jen na nich se plnohodnotný filmový příběh vystavět nedá. Přesto jsem se ale náramně pobavil, ostřejší dialogy a situace za hranou únosnosti mi většinou nevadily a trojice hlavních hrdinů mi opět na dvě hodiny přirostla pevně k srdci, protože, co si budeme nalhávat, vynechat hulení a drogy, rozuměl bych si s takovým plyšákem úplně stejně jako velký Marky Mark - a fakt se za to nestydím...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Opět někdy až zbytečně přesprosté a nechutné. Tempo se trochu v daném okamžiku zpomalilo a to díky romanci a nesmyslnému hledání. Co hodnotit? Počet sprostých slov nebo komedii jako takovou. Za mě poslabší.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Měl jsem hodně co dělat abych nedal pátou hvězdičku. Po dlouhé době zase komedie u které jsem se bavil a ne málo. Hlášky sprosté i nesprosté a vtipné situace tam prostě jsou a o tom to je. V podstatě srovnatelné s jedničkou, ne-li lepší. Amandu jako sprostou huličku bych fakt netipoval, ale super. A potitulková scéna s Liamem nemá chybu, ikdyž ji moc nechápu :-) 82%
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Nastavovaná kaše z prvního dílu není o nic horší, ale ani lepší. Jako série, pro starší obyvatelstvo nekorektních, scének to funguje skvěle, bohužel se tam prostě musela hodit nějaká ta příběhová vata, která klasicky nemá co nabídnout. Kdyby si u třetího pokračování nechal MacFarlane trošku poradit od zkušeného dramaturga, mohl by Méďa fungovat i v trošku jiné rovině, než jen jako postavička ze skečů.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Dost dobrý filmík.Udělal na mě dobrý dojem.Je to skvélá komedie.Hodnotím ji 70 procenty.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Pravda, byly tam slabší pasáže, které nikam neposouvaly a jen se čekalo na vtip. Ale jinak jsem se opět bavil královsky. Smršť nekorektních vtipů s atributy, které nejvíce sedí všem geekům a nerdům. Hromadná bitka na ComicConu byla prostě boží:) Sice dávám za pravdu, že ve filmu není nic moc objevného a nového, ale jako pokračování prvního dílu to funguje dokonale. Nejlépe si pustit oba díly v řadě a je z toho fajnový večer plný srandy.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10