Andílek na nervy

48%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0
Občas se sám sebe ptám kam až může spadnout kvalita českého filmu. Občas se mi zda,že už jsme dávno pokořili i samotné dno a pak přijde tahle hrůza jenž nese název Andílek na nervy. Tahle neuvěřitelná hloupost plná pseudo celebrit je opravdová ohavnost v právem slova smyslu. Příběh je jedna velká příšernost a herci jsou příšerně toporní. Film jenž si nezaslouží místo v kinech natož tak v televizi.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
První polovina filmu je celkem obstojná, druhá polovina už opět americky trapná, usmíření.. Happyend. Kladně hodnotím výkon mladé herečký, která zahrála docela dobře rozmazlenou fiflenku i polepšenou mladou dívku. 60% s přivřenýma očima :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Nafrněná blondýnka Viktorie alá Paris Hilton v pubertě vychovávaná v luxusu se po smrti své matky nastěhuje k otci o kterém neměla ani tušení a který bydlí na vesnici. Jak tohle může dopadnout. Růžový život v konfrontaci s vesnickým buranstvým a obyčejností dá oběma pořádně zabrat. Podaří se jim však najít si cestičku k sobě? Zajímavý námět zpracovaný ryze počesku. Vše je bráno vážně a tak i humor skládající se převážně z hlášek je jen na odlehčení a uvolnění. Dospělý divák musí skřípat zuby nad chováním oné dívenky, neboť takového rozmazleného fracka aby jeden pohledal. Anna Kadeřávková ji ztvárnila úžasně a hlavně přesvědčivě. Příběh je napsán skromně a však z ohromným důrazem na odlišnost oné lidské nátury. Snímek v jistém smyslu vyznívá i jako pohádka i jako rodinný film. Několik věcí zdá se tu být nadnesené, ale bez toho by to asi ani nebylo ono. Na české poměry neobvyklý filmový počin, který se zachováním typického češství nevyznívá zrovna nejhůř.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Tak takhle si hloupí lidé představují hloupé lidi... Dost možná nové tuzemské dno.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Další skvělá česká komedie. Nechápu jak ji může někdo odsuzovat. Líbil se mi výkon herečky Anny Kadeřávkové, která skvěle ztvárnila mladou dívku, zvyklou na to, že může mít co chce. A pak se z ní vyloupla úplně normální holka, která bude po tatínkovi veterinářkou. A dokonce si i zamilovala venkov. A přestala vše co se kolem ní děje dávat na net.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
2
Je to česká komedie. Není třeba více říkat. Prdelsvírající dialogy byla bolest poslouchat. A ani cameo Vojtaana to nezachránilo.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
6
Oddychovka a kupodivu i zábava, ani ten českej Bíbr mi tam nějak nevadil.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
10
tento film je opravdu super. čtrnáctiletá holka zvyklá na luxus si najednou musí zvyknout na otce, kterého nikdy neviděla a hlavně na nové a chudé prostředí.
Kumbik
456 bodů
0
Zdařilý příklad, jak jde česká kinografie do prdele...
cesnecka
cesnecka
83 bodů
0.5
Hrůza! Nepatří do kina, ale spíše do televize jako rodinná komedie vysílaná prostřednictvím TV Nova.